0 oy
1,337 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
Ya kızlar gecenin bu vakti oldu sinirden uyuyamiyorum ben 3.katta oturuyorum 1.kat komsumla sürekli merdiven yıkama sorunu yaşıyoruz sorun dediğimde şu hanımefendi diyor ki ben 1.katta oturduğum için asla yukarı katları yıkamam da su da vermem benim orayla bi alakam yok diyor ama biz alt kattan giriş yaptığımız için onun orayı yıkamak zorundaymışız böyle bi saçmalık olur mu ya yada yıkarsa da ona para verecekmişiz bizden 50.lira istiyor parayla yikarim diyor neyse bizde 4 komşu ayarladık aydan aya yıkamaya karar verdik yalnız 1.kata gelince suyu keserim ben yıkamam dedim ve yıkamadım da orda bıraktım çıktım evime arkamdan bi dünya dedikodu yapmış kapımın önünde cop bıraktı dye neymiş bi kat kirli suyu süpürecekmişim ee ben orayı da yıkadıktan sonra tüm apartmanı yıkamış oluyorum kendini akıllı zannediyor 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kadın tutun böylelikle sorun ortadan kalkar 
(127 puan) tarafından
Para vermiyor
-Reklam-
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Komşun sacmaliyor
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Dışarıdan parayla birini tutun aydan aya ona 50 verin temizlesin her hafta bunca kaosa hiç gerek yok
(127 puan) tarafından
Para vermiyor vermezmiş kimseye para falan
0 oy
(262 puan) tarafından
Haklısın diyenler topluma ayak uyduramayan insanlar olduğunu düşünüyorum gerçekten. Hayatım da böyle bir durumla 1 apartmanda karşılaştım onda da zaten 1 sene oturduk çıktık. Ev sahibi bile dayanamıyordu kiracı bulamiyordu evine. Biz çıktıktan 1 sene sonra adam evi satışa çıkarmıştı o kadar sorunlu ve anlaşılmaz insanlardı. Hayatım boyunca hep apartman dairesinde oturdum ve 1 yer dışında her zaman apartman giderleri ne olursa olsun ortaktı. elektrik faturası varsa asansör bakım masraflarını filan nasıl ayarliyorsunuz ki, ben 3. Kata çıkmıyorum ilk 2 kat ne yazarsa onun elektriğini mi oducem diyorsunuz yani. Ya birini tutarsınız her ay ücreti verilir ya da her daire sırayla tüm apartman temizliğini yapar. 
(127 puan) tarafından
Ee zaten bende onu diyorum canım her ay birimiz yapalım dyeapartmanda asansör yok ama.olsaydi kesin ona da muhalefet olurdu normalde başka tanıdıklar var 1.katta oturuyor asansör kullanmıyor ama mecbur gereken bakım ücretini ödüyor yönetici herkesten topluyor
0 oy
tarafından
Vallahi ben yukarı cikmadigim yeri niye yıkayım kadın haklı  

Aşağıya yikardim.kapimin önünü. 

Ama suda var kadın az çıkıyorsa geleni gideni yoksa neden sürekli asagiyi o temizlesin oda var
(127 puan) tarafından
Kalabalık aile kendileri zaten batırıyor onu geçtim ayda 1 kişi yıkasa ona 6 ayda bi sıra gelecek o zamana kadar elini birseye sürmeyecek böyle rahatlık varken ben yıkamam dye muhalefet olmak saçma geliyor bana
0 oy
(808 puan) tarafından
Alt komşuna hak verenlere şaşiriyorum. Binanin temizliği ortaktir. Ben mesela bina temizlgi yapıyorum alt kattakide aynı parayı veriyo ustekide. Madem buna temizlik parasını vermiyo o zamn sırası gelen bütün binayı temizlicek. Bu kuralları bilmeyende gitsin müstakil evde otursun
(127 puan) tarafından
Kesinlikle öyle hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım bodrumda sıkıntı olsa girişte sıkıntı olsa biz  para veriyoruz çatıda birşey olsa mecbur o da para veriyor merdivende aynı şekilde ortak kabul etmek zorunda ama bunun mantığını çözemiyor
0 oy
(531 puan) tarafından
Kız sen benim üst komsummusun acaba hahdhshsh :D herkez kapısını silsin diyorlar yayla gibi apartman girişi bana kalıyor kendileri iki adımlık yeri silip cekiliyorlar. Kusura bakmasınlar adam başı 20 TL verip merdivenci tutmadilar ben hamile halimle yapmiorum valla kimsede bişey diyemez benim alanım ortak. Ben de yikamiorum silmiyorum
(127 puan) tarafından
Canım giriş büyük olsa haklısın ama bizim giriş büyük bak ben çatıdan başladım bi dünya yer yıkadım kendisine bi bodrum merdiveni birde 2 basamak kaldı onda da yıkamadı ortak alan dye herkese eşit alan düşüyor
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Allahim nasil cok bilmis insanlar varrr .benim annem cok titiz biz eskiden 2de otururduk 1de yasayis olmadigi icin annem 2nide 1ide kendi temizlerdi bide yan komsularda yasliydi hep annem yapardi yukari kattaki tombul teyzede kendi katini temizleyip hep asagi 2kata dokerdi .annem kavga gurultuyu pek sevmez uyarirdi ama kadin  dusuncesiz yine yapardi yapacagini.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,017 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,007 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 373 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 310 göst.
10 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu

410,874 soru

12,364,191 cevap

41,816 kullanıcı

Kategoriler

...