Benim ki uzun hikâye :D
Bende giyemedim bizim acil nikah olmuştu ama mahkemeye eşimin kuzenini verecektik iftira yüzünden Allahım böyle nasip etmiş gelinlik giyemedim ama ailem yanım da eşim yanım da oğlum gelecek mutluyum♡ Kızım olursa ama öleceğimi bilsem de ona gelinlik giydireceğim Rabbimin izini ile♡
Bn giydim canim. Niye giyemedin
Kaçarak evlendim maddi durumları yoktu o zaman giymedim
İstediğim gelinliği giymedim hala hevesim var gelinliğe
Giydim de burnumdan getirdi eltim sagolsun cok acikti bilmem ne diye basimin etini yemisti ***** kadin :Dd
İnanılmaz Lüzumsuz birşey düğün yapmak aileler istedi. Diye yaptık bize kalsa nikah ve eğlence yapacaktık 2 ama maşallah hepsini yapmış bulduk kendimizi insanlar eğleneçek. Diye 50 bin harcadık yani akıl karı değil birde üstüne yorgunluk kaldı. Bize
Anlatmak istersen dinleriz canm ❤
Bi gelinlik begendim aldık geldik eve astım hergün giyip geri cıkardım acıktım o zaman gelinlikten memişler sırt fırlıyodu geline kim bakcak amaan diyodum ki bi kavga cıktı esim nisan atacam dedi baska bisey demedi ya kapanacan yada yok dedi tamam dedim gittim gelingimi geri degistirdim kapalı aldım kapandım oyle icimde kalmıstı ama yinede cok sukur bunada :)
Var bennnnnn ama insanın içinde hep kaliyo biz kaçarak evlendik die giyemedim allah can sağlığı versin kızıma giydirecem inşallah:))
Ben ılk denediğim gelinliği kiraladım :) bindallımı da oyle bındallım acıktı gelınlıgım kapalı.İçime sindi gelinliğim ama eltilerime u****olmustum :/
Ben kaçarak ewlendim ama alswerise esim görumcem gttk ne begendysem aldilar istedgm gelinlgmi gydim herkesin1 tane aldgi seylerdn görumcem 3-4 tane aliyodu sagolsun⚘
ben giydm ama istedgmi giyemedm onun icin icimde ukte:)
Sende mi gitmedin?
Amaan bre.. Giydim de ne oldu tadını mı alabildim sanki :/
Nasıl yani canım
Benimde istediğim herşey oldu eşimle ikimiz yaptık ama düğünum nisanım sözüm istediğim gibi olmadı. Hep müzikten yana vasattik hep hoporler patladı düğünümde de oğlan tarafı oynamadı neymiş erkek kadın karışıkmış oh canıma deysin biz oymadık
Ben hiç birini giymedim
1,488,983 soru
24,338,073 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın