0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
Kızlar Bi kaç gün önce galiba doguruyorm diye post açmıştım bugün yine hastaneye gittim çocuk doğum pozisyonunda sancilarim var fakat acilmam olmuyor doktor çocuğun başı yukarıda rahime dayanamıyor açamıyor rahmi dedi yarın sabah 7 Dr sezeryana alacak bu gece dogurmazsam çok geriliyorum şimdi iki arada kaldm ya bu gece doğururusam onun stresi ayrı ald sabah sezeryaj olucak onun stresi ayrı başım ağırdı:(

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
korkma canim sakin ol öncelikle yavrunu kucagina alacagin ani hayal et ne guzel bak bitmis kavusuyorsun bebisine bende sezeryanliyim hic korkulacak gibi degil ne kadar sakin sabirli olursan o kadar iyi gecer hersey. Allah kolay kurtarsin saglicakla al kucagina insallah.
(988 puan) tarafından
Aslında sezeryandan korkmuyorum ama doktor bu gece normal da dogurabilirsin dogurmazsan sabah sezeryan diyince iki stres aynı anda aldı
tarafından
hic stres olma canim sakinles bi abdest al namazini kıl duanı et bi icin ferahlasin. sancin varmi?
(988 puan) tarafından
Evet var sancim düzensiz
-Reklam-
0 oy
(879 puan) tarafından
Sezaryandan korkma canım bende panik atak olduğu halde çok rahat gecti
(988 puan) tarafından
Aslında sezeryandan korkmuyorum ama iki arada Bi derede kalmak biraz gerdi beni şimdi de ya geve sancim tutarsa normal dogurursam diye korku aldı sezeryana odaklandım biraz galiba çok karmaşık hissediyorum
0 oy
(10,136 puan) tarafından
Merdiven in çık 1 saat durmadan yürü bu akşam ben öyle doğurdum 
(988 puan) tarafından
Ben onu günlerdir yapıyorum 20 gündür doğum sancıları nst de çıkıyor merdiven Squat denemediğin hiç bisey kalmadı o yüzden doktor seseryan dedi açılma olmuyor çocuk basini yerleştiremiyormus rahime
0 oy
tarafından

image

bak bugun ne paylasti biri
tarafından
Secde et canim oyle kanala gorer baskı yapar bide su ayeti oku Allah ona yolu kolaylaştırdi internetten bak arapcasini oku
tarafından
ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ ﴿٢٠﴾
20.Summes sebîle yesserah bu ayet ben sürekli bunu okudum ve doğumum cok kolay geçti
(988 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
tarafından
Son durum nedir cânım
(988 puan) tarafından
Sezeryana aldılar canm yaptım doğum çok şükür
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim 
(988 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Kuzum stres yapma doğumun güzel geçsin nasip kısmet normal sezeryan farkedermi ben sezeryan doğurdum gayette güzel geçti karartma icini
(988 puan) tarafından
Aslında sezeryandan korktuğum için değil doktor sabaha kadar normal da dogurabilirsin normal olmazsa sabah sezeryana alicam dedi böyle iki arada Bi derede kalms gibi oldm
(1,645 puan) tarafından
Sen şimdi ılık Bi duş al sonrada ayaklarını uzatıp dinlen stres sıkıntı yapma bisey olmaz kendi kendine doğumunu zehir zemberek etme kendine
(988 puan) tarafından
Dinleniym bol bol canım teşekkür ederim :)
0 oy
(7,449 puan) tarafından
Canim stres yapma bu cok guzel ve olagan birsey kendine bebegine güven ikiniz basarabilirsiniz mecbur olmadiktan sonra normali dene derim squat yap duşta çömel ikinma egzersizleri yap plates topun varsa uzerinde hafif hafif zıpla 
(988 puan) tarafından
Deniycem hepsini çok teşekkür ederim ❤️
(7,449 puan) tarafından
Bir avazda sağlicakla gelsin kuzun insallah
(988 puan) tarafından
İnşallah:)

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 246 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (197 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 406 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 219 göst.
0 oy
1 cevap 166 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (41 puan) tarafından soruldu

411,211 soru

12,377,562 cevap

42,958 kullanıcı

Kategoriler