+2 oy
214 göst.
önce Aile kategorisinde (92 puan) tarafından
Acile gittim ultrasonda bakıldı normalde 7+3 üm ama bebek 6haftalik dedi bir sorun gözükmüyor ama kalp atışını dinleyemedim dedi progestan verdi kullandım evde kanammam durdu sonra saat 10gibi randevundaki doktora gittim ama başka devlet  hastane tabi orda bana parça dusurmussun sanki dedi kanama olmuş dedi ewt sabah ufak 2 tane düştu ama büyük bişey değildi dedim sonra kese düzensiz tuhaf dedi sağlıklı görünmüyor dedi ve bebek yok içinde 4 haftalık görünüyor dedi tekrar kan tahlilleri istedi önceki verdiğim kan degrleri istenilen düzeyde yukselmemis dış gebelik olabilir dedi öğleden sorna cikan sonuca göre açıklama yapacakmış şimdi hangisine inancam bilemedim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,134 puan) tarafından

Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin canım <3

önce (92 puan) tarafından
Amin hepimize inşallah çok sağol ❤️
önce (3,134 puan) tarafından
Dua et bol bol ♥️ inşaallah sağlıklı bir gebeliktir bizi de haberdar et ♥️
İnşallah canm ederim muhakkak ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
önce (939 puan) tarafından
İnşallah hiçbir sorun yoktur canım hayırlı haberler al inşallah 
İnşallah inşallah  biraz sıkıntliyimım biraz ferahim duygularım bile karışık anlayamadim
Ama şöyle düşün canım bazen çok diretmemek gerekiyor rabbim veriyorsa vardır bildiği sen ilaçlarını kullan oluruna bırak inşallah bişi olmaz ama olursada isyan etme çünkü senin için neyin hayırlı olduğunu bilemezsin:) ❤️
Çok haklisjn bende öyle düşünüyorum sonuçta verende alanda o herşey ona ait bekleyelim bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler
Kesinlikle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
0 oy
önce (29 puan) tarafından
Canim tek doktora bağlı kalma hemen karar da verme olurmu Dr bazen öyle yapıyor bazen de dediklerinin tersi çıkıyor bence birnkac dr göster kendini  biri 6 haftalık görünüyor demiş biri 4 
Ewt bende öyle düşünüyorum farklı doktorlar deneyecegin ama bir yandan içim rahat bir yandan bugün doktorun söyledikleri canımi sıktı ister istemez ama içim rahat yani
0 oy
önce (4,200 puan) tarafından

İkisinede inanmayip 3 cuye gidecen 

Sanırım öyle yapicam gerekirse 4 5 6 denicem hepsni ozelede gidecem

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 865 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.
0 oy
14 cevap 515 göst.
22 Mart 2022 Aile kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

406,777 soru

12,204,699 cevap

36,767 kullanıcı

...