Valla artık piskolojim bozuldu başlık tuhaf gelir ama hakikatten öyle bizde böyle bir laf vardır yaptın bir hayır tut bacağından ayır
Şimdi güzel kardeşlerim darlandım buraya yazmak istedim eşim asgari ücretle çalışıyor üç bebe anca geçiniyoruz işte şükür bu halimize ama evimiz yok kirada otryoruz ve kirada otrmak da oturanlar bilir çok zor helekide çocukluysan vallahi çocuklarım hapis gibi dört duvar içinde büyüyor ev iki katlı üste ev sahibi var kapıdan dışarı çıkmam bir bahane bulup laf söyleyecekler diye iki üç inekleri var ona bakarlar oğlum iki gün ard arda çıktı diye hemen danalarini tavuklarini saldılar kapıyı açık bırakmayın diye çok zor vallahi her an ses mi yapacaklarda şikayet alacaz yoksa duvar mi çizecekler bir yer mi kuracaklar diye aklım başımda yok ev alma imkanımiz da yok ancak tokiye yazıldık bundan 3 yıl önce çıkmadı şimdi tekrar yazıldık derken esimin anneannesi şehit annesi olduğu için oda yazılmış ona çıktı üç yil önceki ve bu aralar teslim olucak eşimin anneannesi benim kayinvalidemgile vermiş borcunu siz ödeyin siz alın biz ne yapacaz evi diye bizde umitlendik bize verin biz ödeyelim bizim olsun dedik adam kabul etmedi neymiş kirasını yiyecekmis kaynata
Kayınvalidem melek gibi bir kadın ama kaynatam çok fena oğluna bile Hayri yok neyse vermedi eyvallah dedik şimdi kaynatamin babası eşimi çok sever adamın da 4 katlı dükkanı var çarşı merkezde kaynatama demiş ki dükkanı sana devredeyim sende evi oğlana ver demiş oda devredirsen veririm demiş aklınız alıyor mu bir ata evladına para karşılığı ev verecek oda gene kendi ödediği yok biz ödeyecez yani benim ailemde böyle bir durum hayatta yok ben bu derece gahlesizlik bu ailede gördüm doğurup yapıp atmakla ana baba olunmuyor atanın evladı üzerinde hakkı varsa evladın da anne baba üzerinde hakkı var neyse biz ona da razı geldik kendi evimiz olsun da öderiz dedik biraz uzattım
Asıl konu bu ev anneannenin üzerinde ve bizim tamamen ödeyip üzerimize geçirme imkanımız yok ay ay ödeyecez fakat anneanne çok yaşlı ölümün yaşı yok ama illaki yaşlı bu gün ölse ev direk vereseye çıkacak ve bizim hiç güvencemiz yok insanlarda insanlık kalmadı inkar gelebilirler şimdi bilginiz var mı aceba bizim yıllık 30.40 milyar ödemeli bir 500 milyar falan çekme durumumuz olabilir mi aceba bankalar böyle para veriyorlar mı bilgisi olanlara soruyorum
Ağrımadik başımız ağrıdı valla ne yapacağız şaşırdık zaten eve çıkmak içinde baya masraf istyor 30.40 milyar bunları yaptıktan sonra da yarın bir gün anneanne olurde ev elimizden alınırsa kara kara düşünüyorum hiç talih yok vallahi
Okuduysaniz hakkınızı helal edin :)