Şöyle bir durum var bana akıl verin kizlar.yaklasik 6 aydir ailemle ayrı yaşıyorum.cocuklarimla ayrı evim var.annemin maddi durumu ortalama üstü diyebilirim.bildigim zaten baya da birikimi var.rabbim Ağzı tadinla harcamak nasip etsin asla gözüm yok.kardesine kredi ile ev alacağım dedi ona bile asla gönlüm burulmadi.bunu deme amacım gözüm asla yok yani parasında.evimi ayirmami annemde cok istedi zaten.ev üstüne ev olmaz rahat degilsin dedi .yardımda ediyor gecinmem için.araliklar ile internet üzerinden market alışverişi yapar gönderir.bunun yanında Evin işte elektriğidir suyudur doğal gazidir eski eşim karşılıyor.son 5 aydır sanırım buna dayanarak hiç birşey demeden nafakayı yatirmiyor.bende hesaplıyoruz şimdi nafaka lafı yapsam 750 TL ile elektriği mi öderim gazı mi.bu yüzden ses etmiyorum. Konu şu ki benim taa evlilikten kalan bir banka borcum vardı .bunu nafaka yattikca otomatik oduyordum.son 2 aydır oduyemiyorum.zaten borcta son 500 TL.anneme desem onun için çok komik bir rakam fakat sonra sürekli lafını ediyor.cocuk hasta desem cikarir 5000 TL yollar lafini etmez.ama.boyle şeylere laf ediyor.ne yapacağımı şaşırdım.cocuklar ufak caliaamiyorum çünkü bakan yok.ne yapmamı önerirsiniz?annem bakın kötü biri değil tatil alıyor şimdi bize onun lafını bile asla etmiyor.amq şimdi bunu dersen nafayi soracak .yatirmiyor dersem sinirden çıldıracak.anlqtsamda bak anne diye anlamayacak.qmq 500 TL içinde icralık olmak istemiyorum.altinim.filanda yok asla kenarda sessizce satayım.