0 oy
181 göst.
Aile kategorisinde (170 puan) tarafından
Selam!sizlerden Fikir almak için buraya yazıyorum.şöyle ki benim yüzümde kaç yıldır akne lekeleri var ve ben tedavi gördüm ,tedaviden sonra lazer yaptırmam lazımdı.evdekiler yani kv hep bu işe karşıydı,boş şeyler,para için yapıyorlar falan.ve geçen ay kvler 14 günlüğüne benden uzağa gittiler.ve ben de o 14 gün içinde gittim lazerimi yaptırdım,4 seans oluyor henüz birini yaptırdım,3 tane kalmış.2 ci seansım 15 şubatta.ben şu kvye ne söylesem acaba gitsem ?eger doğruları söylersem sinirimi bozacağı kesin.lütfen tutarlı bir fikir bana söyleyin.yüzüm lazerden sonra kırmızı olacak maksimum 4 gün,ve onlar da farkederler.ne yapsam sizce??

6 Cevaplar

0 oy
(1,622 puan) tarafından
Lazere gittigimi söylerim ben olsam 
-Reklam-
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Saklaman çok saçma ve gereksiz 
(170 puan) tarafından
Siz bilmiyorsunuz bu insanları.para gidiyor diye delirirler
(2,654 puan) tarafından
E ona ne ? Eşinin haberi yok mu ? . Fazla onemsiyorsunuz böylelerini. Ondan hayatınıza sürekli müdahale etmeye çalışıyorlar ki başarıyorlar da belli
(170 puan) tarafından
Aynı evde yaşıyoruz o yüzden
(2,654 puan) tarafından
Eşinin haberi yok mu tatlım?
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Parayı kocan vermiyo mu? Onun haberi yok mu da kaynanadan çekiniyosun
(170 puan) tarafından
Kocamın haberi var.kvden çekinmiyorum beni sinirlendirmesin diye söylemek istemiyorum.sinirlenince kötü oluyorum
(11,033 puan) tarafından
Kız hiç takma yaa sinirlendiğine değmez. Lazere gittiğini de bilsinler laf edene de kocam izin veriyor kimseye laf düşmez der geçersin amannn boşver
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bsey alerji yapıyor yuzum kızarıyor onun İcin doktora gidip geliyorum sız yokken fark ettim yenı olmuş filan desen
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Ben olsam söylerim kudursun dursun umrumda olmaz 
0 oy
(788 puan) tarafından
Cilt hastalığı var gül hastalığı bir tedavili bir tedavisiz tedavilide lazer yaptırtıyorsun  anneminki malesef tedavisizinden 
(170 puan) tarafından
Annende nasıl ??
(788 puan) tarafından
Annemin behçet hastalığı var daha doğrusu birkaç tedavisi olmayan sadece semptonlarını azaltabileceği bir  rahatsızlık beyninde damar tıkanıklığı ciltte gül hastalığı gözde katarakt  şah damarı tıkanıklığı 4 damardan 2 si tıkalıymış yüksek tansiyon ve daha bir sürü rahatsızlık ve annemin gül hastalığının tedavisi yok sadece yüzündeki rahatsızlığı azaltabilmek için özel ilaçlar kullanması lazım ve çok pahalı ilaçları ama yengemde gül hastası onun için doktor lazer tedavisi önermiş annemde bu mümkün değil yani uzun süreçler annemin tedavisinde yanındaydım halen daha giderim onla beraber hastaneye 43 yaşında vücudu yaşadığı stresi kaldıramıyormuş artık
(170 puan) tarafından
Allah yardımcınız olur İnşaAllah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 444 göst.
12 Şubat 2024 Aile kategorisinde Asya15 (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 477 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 656 göst.
21 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 504 göst.

405,623 soru

12,153,194 cevap

36,576 kullanıcı

...