yorumları gördüm de kocanıza yüklenmeyin diyen bile olmuş. yazık. kocanızı nasıl alıştırdığınızla alakalı. ne demek yoruluyor? o yoruluyorsa bizlerde yoruluyoruz. bedenen, ruhen. baba olmak sadece para kazanıp evin kirasını, faturasını ödemek demek değildir. çocuğunla eşinle de vakit geçirmektir. ben bu konuda babalara ne kadar kızsam da annelere de aynı oranda kızıyorum. kocanızı iyi seçin. kadir kıymet değer bilsin. sadece kendinize eş değil, çocuklarınıza da baba seçmelisiniz evlenirken. aslında çocukları babaya bırakıp 3 4 gun annenize gideceksiniz. görecek dünya kaç bucakmış. o yorgunluğu o bezginliği birde o yaşasın. şükür tabiki her gunumuze, aldığımız her nefese fakat annelerinde çocuktan sıkıldığı, bunaldığı, kendisine ve çocuğa yetişmekte zorlandığı da bir gerçek. ben kadınların tüm sorumluluğu almasına çok kızıyorum. kıyamıyorum diyolar evet sonuçta evlat ama ne kadar seninse babanında evladı. kadının da kendisine özel zaman ayırabilmesi gerekiyor. baba da haftada 1 kez bile olsa 2 3 saat çocukla ilgilenip anneye de kuaför, çarşı pazar, arkadaş, alışveriş gibi zaman oluşturabilir. seve seve oluşturmuyorsa da kusura bakmasın o çocukları ben tek başıma yapmadım. çocukları başına bırakır kapıyı da çeker çıkarım. 1 2 kavga gürültü olur sonra o da alışır. her işi yapmanız sizin ne kadar güçlü bir anne olduğunuzu göstermez. bu sadece eşinize karım zaten tüm işi yapıyor bu evde bana ihtiyacı yok bende yatayım bari hissi verir sadece. sonra da sizi ve yaptıklarınızı küçümser sırf eve para getirmiyosunuz diye. üstüne zaten 10a kadar yatıyosun dinleniyosun der.