0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
Iyi geceler 

Oglum 1 bucuk yaşinda ikimizde hasta olduk bende daha tam atamadim oglum baya topladi gayet iyi şu an burnu cok akiyodu kesildi sorum şu uyuyamadim icim dert ettim

Hasta olmadan once hic gece horlamazdi neler sıktım neler yaptiysam burnu tamamen acik olmasina ragmen agzi acik uyuyo ve horluyo hastaligi tam atamadigindanmi geniz eti mi var anlamiyorum bugun cocuk doktoruna goturdum soyledim kanalra falan bi bakalim dedi ama biz sonuç gosteremedik baska gune kaldi yada yarin arayip ogrenicem bu yaşta bu horlama neden geniz etimi 

3 Cevaplar

0 oy
(12,949 puan) tarafından
Kbb yede bi goster canim geniz eti olabilir
(782 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyorum birkac gun daha takip edip goturucem
-Reklam-
0 oy
(542 puan) tarafından
Hayır hasta degilse horlamiyor hatta suan hasta gene horlamiyor cocuk doktorları boyle seylerden anlamiyor kulak burun bogaza goturmek gerekli uzmani onlar.Kulaktan bize defalarca antibiyotik verdiler iyi bir kulak burun boğaz uzmanina goturduk cok kizmisti sanki uzmanlik alani anliyomus gibi ufacik bebege defalarca antibiyorik vermisler diye.Megersem yokmus hicbir seyi.
(782 puan) tarafından
Ya bize de iki kez yazdilar acilde hide saglik ocaginda
Siz ne icin goturmustunuz kbb ye horluyomuydu
(542 puan) tarafından
Yok gece ansizin uyanipta ciglik cigliga aylayip susturamadigimizda goturuyoduk dis cikariyo gibi bi bakarmisiniz dedigimde yok dis degil kulak enfeksiyonu deyip antibiyotik vermisti ve israrla demistim defalarca kulak enfeksiyonu niye olur kacinci antibiyotigi eminmisiniz diye ertesi gun kbb randevu aldim kullanmadim antibiyotigi de kbb doktoru da kizmisti cocuk doktorlari genel hepsinden az bilgi ogrniyolar yani hicbirinin uzmani degiller herşeyin bir uzmani var nasil emin olmadan antibiyotik yazar diye.
(542 puan) tarafından
Ondan bi kac gun sonra gordum ki dis cikiyomus  gercekten :)
0 oy
(3,865 puan) tarafından
Benimki 2 yaşında bayadir var horlama bende gittim bişey demediler 
(782 puan) tarafından
Buyuk insan gibi horluyo hide nefes alirken cok zor aliyo gibi
(3,865 puan) tarafından
Valla çocuğun burnu acmakdan  başka çare yok doktor bişey demedi bayadir öyle bnm yavrum biraz daha büyüsün gösterecek bı daha
(782 puan) tarafından
Kbb gitinizmi acik olsa bile horluyo ki
(3,865 puan) tarafından
Aynen ona gittim flim çektiler bişey dmedi
(782 puan) tarafından
Bende internetten baktimda her gece sutun icine biraz zerdecal koyup verirseniz burnu rahatlayacak diyor bi kac hun onu deniycem sonrada giderim kbb
(3,865 puan) tarafından
Bnde soğan koyuyom basın ucuna ama fayda etmedi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 135 göst.
8 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
0 oy