0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (743 puan) tarafından
Merhaba kızlar ... 

Oğlum 30 aylık bundan 5 ay önce tuvalet eğitimi vermiştim tekrardan ama maalesef ki başarisiz geçmişti bir hafta uğraşmama rağmen ... Yarın 5. Günümüz olucak şuan çişini tutmayı öğrendi altına yapmıyor asla ama aşırı tutuyor asla yapmak istemiyor . Bazen de yarım yapıp kalkıyor diğer yarısını da 3,4 saatten fazla sonra yapıyor . Yanına oturuyorum saatlerce (bel ağrısı çekmeme rağmen ) o kadar tatlı dili yaklaşıyorum, guldurmye çalışıyorum dikkati dağılır diye ama asla yapmıyor yine de damla damla akıyor ama tam yapmamak için lazimliga kuvvet uygulayip kendini sıkıp tutuyor :( 

Bu 5 günlük eğitim sonucu sadece bir kere dışkısını yaptı ama bezde o da kanlı bir şekilde tuta tuta çok korktum devam edip etmemek arasında .. çocuk doktoru ile görüşme sağladım devam ettir dedi kabızlık için meyve suları çorbalar içir dedi .. 

Şu yönden de bakmak gerekirse oğlum aşırı hevesli geceleri sadece bezliyorum cisi gelse bile asla yapmıyor bezine sabah uyanır uyanmaz lazimligina oturuyor ama yapmıyor orası ayrı bir sorun ..  severek oturuyor ama çişini yaptırına kadar ne bel kalıyor bende ne de dilimde tüy .. Sizce neden bu kadar katı davranıp yapmak istemiyor normal mi bu süreç ? Kaç defa isemesine rağmen halıya üstüne asla kızmadım ılımlı yaklaştım tuvaletini lazimliga yapınca sevincimi gösterdim o da benimle sevinip hoplayıp zıpladı ama neden yani bu şekilde ? Normal mi kızlar sizce ? Devam edersem duzelirmi 1,2 haftaya ? 

2 Cevaplar

0 oy
(12,498 puan) tarafından
Devam et bence çok normal anlattıkların ilk zamanlar böyle oluyor saatlerce tutabiliyor kakasını yapmaya korktuğu için istemiyor her sabah aç karnına zeytinyağı içir kayısı suyu falan ver zamanla düzene girer 
(743 puan) tarafından
Ayy çok sevindim canım ... Vallahi acaba azap mi çektiriyorum çocuğa diye kendimi yiyip bitirdim . Zamanı geçip gidiyor bile yaza kadar alışsın istiyorum çok teşekkür ederim içim rahatladı ♥️:))
(12,498 puan) tarafından
Yok bacım vicdan yapma zamanı gelmiş artık bezden kurtulmanın ;) dediğim gibi yap bol sıvı içir rahatlar yavrucak
Rica ederim canım
(743 puan) tarafından
Zeytinyağı yok eşime yarın aldıririm suyu da bol bol iciriyorum zaten :)
Çok teşekkür ederim tekrardan:)
-Reklam-
0 oy
(396 puan) tarafından
Kabızlık icin dulcosoft surup bize yararli geldi.ertesi gun yapti tuvaletini.Buyuk tuvalet biraz daha sıkıntılı. 2.haftanin sonunda soylemeye basladi ve suan sorunsuz gidiyoruz.
(743 puan) tarafından
Bizde de var yarın veririm canım inşallah. Ne güzel basarmisiniz darısı bize inşallah..

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 122 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Annesinin Umudu (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 322 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

381,494 soru

11,421,714 cevap

34,978 kullanıcı

...