Merhaba kızlar bir yıl olacak bu eve gireli girdiğimiz de iki odasında peteklerin altında çok hafif belli bile olmayan parke şişmesi vardı evi yerleştirdikten sonra fark ettim ama Önemsemedim sonrasında ev sahibinin çocuğu bizim eve gelip giderdi çocuklarımın yanına
Ordaki şişliği fark etti buraya su mu doktunuz dedi şişmiş dedi bende yok girdiğimiz de öyleydi dedim oda haaa çıkan kiracılar yapmıştır o zaman dedi herneyse ora o şişlikte duruyordu ev iki katlı ev sahibimizle yatak odalarımız aynı tarafta bende doğum yapmadan yani beş ay önce o odadan diğer odaya geçtim bebeğim huysuzluk yapar ağlar rahatsız olmasınlar diye çünkü en ufak bir şeyden bahane üretip söyleyen insanlar biz bu odaya geçtikten bir ay sonra falan o parke davul gibi şişti üstelik bir bölge de değil odanın yarısını kaplıyor yarısı şişti nerdeyse ev sahibine söyledik bizden bilmesin diye gel bak dedik bakmaua gerek yok o nemden olur dedi geçti ama kötü duruyor yani şimdi çok dert eder oldum biz bu evden çıkarken adam başımıza bela etmeseydi diye
Bu parke neden şişer bilgisi olan var mı yada :(