0 oy
989 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bizim evimiz dubleks ama üst katını biz kullanmıyoruz depo gibi kullanıyorum. Alt kat bize yetiyor çok şükür. Kayınvalidemler kirada oturuyor ev fiyatları da malum yeni ev almak dünya parası kirada çok birde eşimin erkek kardeşi var. Eşime ev almışlar onada ev almak istiyorlar 

Üst katımıza gelmek istiyorlar benimle konuştular bende kabul ettim Allah var hiç gelinleri gibi hissetmedim kızları gibi davranırlar kayınvalidem bu zamana kadar gelip hiçbirşeyime karışmadı evlerine giderim elimi birşeye sürdürmez eşimin almadığı birşeye kayınpederim hemen kendisi gider alır falan bende onlara zorluk çıkarmak istemedim zaten ekonomik olarak herşey uçmuş.

Benim endişelendim sonuçta altlı üstlük oturucaz evimiz ayrı olacak bu ilişkimiz bozulur mu?

24 Cevaplar

+1 oy
(3,822 puan) tarafından
Bozulmaz canım aradaki saygıyı koruduktan sonra sana faydaları bile olur. Çocuklara bakarlar sen kendine vakit ayırırsın işlerini yaparsın. Allah bozmasın inşallah 
(33 puan) tarafından
Amin inşallah rizeye de ev yaptırdılar biz yazın gidicez kışın geleceğiz diyor öyle de zaten yazın burada olmuyorlar
(3,822 puan) tarafından
Sen kimseye bakma çok yardımları olur size iyilerse. Ayrı girişi varsa üst katın ara kapıyı kitlersiniz. Olur biter
(33 puan) tarafından
Merdiven var onu kaldıracağız kayınpederim bugün üst kata dış kapı taktırdı dedi ustalar gelip gidecek seni rahatsız etmeyelim. Bir anlatıyor heyecanlı heyecanlı şöyle yaptırıcam böyle yaptırıcam çocuklar gibi şendi adam:D
(3,822 puan) tarafından
Ne güzel yaa
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Bozulmaz inşallah canım biz altlı üstlüyüz mis gibi valla 
0 oy
tarafından
Bozulur bence 
tarafından
Inşallah canım . Üst kattan da giriş varsa direk merdiveni iptal edin . Herkesin kapısı farklı olsun
(33 puan) tarafından
Evet merdiveni kaldıracağız orayı kiler yapacağım
tarafından
Dayımlarda aynı yaptı, çok iyi olur.  Herkesin kapısı ayrı olduktan sonra inşallah sıkıntı çıkmaz.  Belki bi faturalar ortak ödenir bu kadar
(33 puan) tarafından
Aaa o vardı dimi zaten kesemiz bir ondan da problem olacağını zannetmiyorum
tarafından
Kese birse hiç sıkıntı çıkmaz o zaman.  Sen çok kullandım ben az kullandım davası olmaz hepsi ödenir gider.
0 oy
(684 puan) tarafından
Eskisi gibi olursanız bişey olmaz yani yemeğe içmeye sakın her gün birleşme eskiden nasıl bilmem mesela ayda bir mi öyle devam ettir yoksa yatmadan yatmaya kocanı görürsün ben sana diyim 
(33 puan) tarafından
Yok onları bile konuştuk dedim anne öyle bir yemek içmek ben istemem dedim bende istemem ben belki  gün canım yemek yapmak istemeyecek onu bende kabul etmem dedi
0 oy
(3,636 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum 
0 oy
(770 puan) tarafından
Yok kız bozulmaz zaten iyilermişde seni sevmese inan içi fesat olur ne güzel evinizide almışlar sende kabul ederek en guzelini yapmissin
(33 puan) tarafından
Evet çok şükür  gelmeleri benim için çok daha iyi olur
(770 puan) tarafından
Aynen öyle canım Rabbim agzınızın tadinı bozmasın.keşke benimde kaynanamla kaynbabam ayrılmasalardı da bizde sürekli görüşseydik eşimide dedeyle babanne büyütmüş 3 günlükken almışlar böyle kaynana kaynbaba postlarını görünce çok imreniyorum
(33 puan) tarafından
Böylesi daha hayırlıymış demekki canım
0 oy
(4,386 puan) tarafından
Niye bozulsun ki. Çok anlayışlı ve düşünceliymis. anlattıklarına göre yola çıkıyorum tabii.
(33 puan) tarafından
Evet torunlarına da çok düşkündür bizim kız uyumuyor geceleri kayınvalidem de gençliğinden beri geceleri uyuyamıyormuş diyor alırım onu ben sen yat uyu diye dedim anne sağol :DD ama veremem orası ayrı annelik çok deli birşey
0 oy
tarafından
Ahhh ahhh aynı seni kaynana benim kaynana aynı seni kayınbaba benim kayınbaba giderim hiç bi ise elimi surdurmez evime gelmezdi kayinbabam desen hiç biseyimi eksik etmez baba şu demeden alır gelir hamileligimi bile o aldı çocuğun bütün oyuncaklarını o aldı desem yeri taaki doğuma kadar doğumdan sonra birbirimizi sık görmeye başladık kaynanam geldikçe evimin heryerini kurcaladi şöyleki çocuk uyanmış beşiği yatak odasında ya bi bakıyorum kaynanam kayinbabam ikisi de yatak odamdalar çocuğa bakiyolarmis düşün evimin eşyalarının yerlerini kendi kafalarina göre değiştirmeler herşeyin iyisini kendi biliyomus gibi herşeye karismalar ikisi de he çocuğa karismalar kendi kendine alıp uyutmalar emen çocuğa mama yedirmeler altını açmalar daha ben yemek yedirmemisim gidip meyve püresi almalar en son pes edip eşimle kavga ettim bıktım artık ya yeter tamam kötü niyetli değiller ama benim alanına çok giriyolar çok fazla müdahale ediyolar dedim sonra sık görüşmeye alıştılar eşim vardiyalı calisiyo benim bak analtiyim bi gün gündüze gidiyo ertesi gün geceye gidiyo sonraki gün geceden geldi ya 2 saat uyuyup uyaniyo direk kaynanamlara gidiyoruz sonraki eşim bütün gün yatiyo bahanesi sonraki gün gündüze gidecek dinlencekmis bu bi kısır döngü haline geldi ne bi dışarı hayatımız kaldı asla bi markete bile gitmedik koca yaz bi dondurma yemedik dışarda yarım saat çıkıp sürekli ordaydik ne eşime baş başa evimizde bi vakit geçirdik ne bi film izledik ne başka bişey bunari geçtim çocuk gündüz çok huysuz oluyodu asla bi iş yaptirmiyodu akşam 9da gece uykusuna geciyodu o zaman temizlik yapiyodum hiç acımadı bana eşim sürekli dip dibeydik kaynanamlara eşim izne çıktı sözde gezmeye gitcez plan yapıyoruz mesela çocuğa alışveriş yapcaz bi mağaza var burda hep ordan alırım kaynimla gitmişler eve geliyo ee daha istedillerin gelmemiş napalim e hadi o zaman annemlere gidelim aradan zaman geciyo yine gitcez kiz15 gün sonra gelir demişti daha 15 gün olmadı diyorum hmm evet neyse o zaman hadi annemlere gidelim diyo sanki başka gezecek yer yok koca ankarada artık fark etti heralde bi gün bu sefer gitmeyelim ben çocuğa bakiyi sen temizlik yap dedi kayinbabam aradı eee hava güzel hadi bize gelin diyo kaynanam diyo siz gelirsiniz diye tavuk yaptım kim yicek geli tavuk yiyin diyo verdim kavgayı kalk gidelim hadi lanet osun benim ne hakkım var zaten evlilik hayatı yaşamaya ben anca gelin olurum kaynana kayınbaba gönüllerim dedim eşim benim suçum ne dedi sen oye alistirdin bak o kadar alisiklar ki biz gitmicez diye düşünürken onlar gelirler diye düşünüp bize göre yemek yapiyolar tamamen senin suçun diye vardım kavgayı cok şükür yeni yeni rahatım bir aydır faan haftada bir gidiyoruz 1 2 gibi gidip 6 7 gibi geliyoruz 
(33 puan) tarafından
Valla benim ki gelir çay demledim diyelim bardak gözünü açmadan kızım dolabın müsaitmi açayımmı diye de sorar biz de çok sık gidip geliyoruz çok şükür bir problem yaşamadık yine yaşamayız inşallah
tarafından
İnşallah öyle olur o zaman benimki ben yokken evimi temizlemeye geliyo kendi kendine ki temizler çıkarım
0 oy
(11,567 puan) tarafından
Girişleri farklı mı dubleksin 
(33 puan) tarafından
Evet farklı üst kata çıkıyorsun orada da ayrı giriş kapısı var merdiveni kaldıracağız aynı bizim daire gibi daire oluyor yapılınca birde evim soğuk oluyordu tavan su oluyordu çatı da yapışacak çok iyi olucak inşallah
(11,567 puan) tarafından
İyi canım güle güle oturun inşallah
(33 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bozulmaz bende altli ustlu oturuyorum kayinvalidemle. Seninkilerin sana davrandığı gibiler bana karşı sağolsunlar. Mesela simdi evleri tadilatta sabah gelirler kahvaltı yaparuz birlikt3 akşam 12ye kadar bendeler. Ki tadilattan once biz onlardaydik sürekli. Herşeyimiz ortak hic bi sorunumuz da yok elhamdülillah. 
(33 puan) tarafından
Öyle sürekli gidip durmak istemem kayınvalidem de istemiyor öyle şükür:D
0 oy
(16 puan) tarafından
mutfağınız bir mi olucak canım merak ettim.
(33 puan) tarafından
Yok canım herşey ayrı oraya herşeyi yapılacak banyosu mutfagı vs vs
0 oy
tarafından
Şu an ki gibi kalmayacağı kesin 
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Bence bozulmaz canım bi insan karakterini uzakta bile olsa çok iyi belli ediyo telefondan bile herşeye müdahale etmek isteyen bi kaynanam 
0 oy
(1,724 puan) tarafından
İnşallah bozulmaz iç içe girince illa sorun oluyor maalesef 
0 oy
tarafından
Nasıl başlamissa öyle gider bozulmaz canım cok iyi yapmıssın bence Allah razi olsun
(33 puan) tarafından
Evet herşey birde uçtu bu saatten sonra birde kiradamı oturacaklar çalışıp çabalayıp bize ev aldılar kendileri kiradayken ne bileyim bende yaşlanıcam benim de evladım var
tarafından
Bencede umarim hersey düşündüğündende güzel olur canım benim
(33 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Neden bozulsun ki herkes sınırlarinı bildikten sonra 
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Sınırlarıniz var sevgide var. Anlayışli olmadaniz simdiye ksdar çıkardı kokusu. Iyi yapmissin canim. Daim olsun inşallah 
(33 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Altlı üstlü oturmakla bozulmaz ama yemeğinizi asla bir yapmayın işte o zaman bozulur. Aynı şekilde devam edersiniz. Ama bu ekonomide iyi bişey yapmışsın kendilerine almamış oğullarına ev almış onlarda.
(33 puan) tarafından
Evet onları da konuştuk açık açık
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Bizde altlı üstlüyüz  iyi yanlarıda var kötü yanlarıda ama genel olarak güzel canim 
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Bence yeme içme ayrı olsun kapı falab ayrı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 303 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 735 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 716 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 881 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,831 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,222 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...