0 oy
3,101 göst.
Diğer kategorisinde (4,756 puan) tarafından
Bilen bilir ben ev üstündeyim arkadaşlar kayınlarım bekar işten geldiler bende odada kızımı uyutuyorum anneleri düğüne gitmiş kız kardeşleri içeride uyuyor sofrayı kurdum çocuk durmadı uyutayım dedim gerizekalı lar gelmiş her biri bir yerden bağırıyor kapıları çarpıyor neymiş niye onlara hizmet etmiyoruz nlye soba yanmıyor niye onlar kendi işlerini görüyor ordan bağırıyor biri uyuyor biri kocası gelmeden odasından çıkmıyor o diğeri de ona diyor getir kendine birini sana hizmet etsin bağırarak konuşuyorlar ki ses bana gelsin çocuk uyumuyor sesten ya ben akşama kadar herşeyi yapıyom temizlik  yemek  bulaşık kız kardeşleri dershaneye gidiyor akşam 5te gelip uyuyor ne bir bulaşık ne yemek ne de çocuğa bakıyor kaynanam desen gamsız hiç bir şey umurunda değil ben onların hizmetçisi değilim vallahi kusura bakmasınlar çocuğuma bakarım eşimin hizmetini yaparım gittim odaya dedim ne bağırıyorsunuz anladılar ses bana geldi öyle utanıp mahçup oldular konuşacak yüzleri kalmadı eşimin hiç bir şeyden haberi yok daha gelmedi sizce anlatmalı mıyım uzun oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar kimseye anlatamıyorum içimi dökmek istedim 

31 Cevaplar

+2 oy
(5,935 puan) tarafından
O kadar kalabalığa ne diye gittin  be kuzum .birak zıkkım yesinler ne uğraşacaksın hizmetçi tutsunlar 1 tane kendilerine 
(4,756 puan) tarafından
Niye mi eşim yüzünden bey efendinşn işi yoktu gel ev üstüne işim olunca kendi evimize geçeriz dedi ocakta 2 yıl olacak hala birlikte yaşıyoruz hiç bir şey yok ortada
(707 puan) tarafından
Bazen sevmek herşey değil işte...sevgi ile mantığı harmanlayip da evlenmek lazim.siz bilerek ateşe atmisiniz kendinizi.bu devran böyle sürer esin yok der  ailesi iş yap giden sizden gider me kastınız vardı güzel gençliğinize
(4,756 puan) tarafından
Haklısın canım benim hep onun ailesi yüzünden huzursuz oluyoruz mutsuz oluyoruz
(5,935 puan) tarafından
Tabiki olunmaz mi canım.Allah yardimcin olsun
(4,756 puan) tarafından
Sağol kuzum teşekkür ederim amin amin tatlım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence durumu eşine anlat canım , sonuçta sen çocuk bakıyorsun 

... Hangi birine yetiseceksin...

(4,756 puan) tarafından
Anlatsam eşim anlamaz ki kuzum daha da yanlış anlaşılır olay büyür tatlım
tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnn kuzum aminnn inşallah delirmem yakında
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Anlat canim o duydugun seyleri birbir soyle ve durumun varsa biran once ayrilin o evden hep soylerim ev ev ustune kurulmaz asla
(4,756 puan) tarafından
Canım o çok anne kuzusu hayata ikna olmaz
(5,908 puan) tarafından
Akli basina gelecek ama ne zaman gelecek
(4,756 puan) tarafından
Aklı başına gelene kadar benden çok şey gider tatlım
(5,908 puan) tarafından
Aynen oyle malesefki
(4,756 puan) tarafından
Öyle kuzum öyle
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bence anlat canım hem de sakin ol
(4,756 puan) tarafından
Vala delireceğim ya
0 oy
(532 puan) tarafından
Eşini tanımana bağlı anlatırsan sana destekmi olur yoksa ailesinimi savunur 
(4,756 puan) tarafından
Kardeşlerine karşı destek olur bana hakları yok bunları demeye
0 oy
tarafından
Bence anlat cnm ilk senden duysun olayı sen demezen belki kaynanan farkı şekilde anlatır en iyisi konuş eşine ayrıca sen o evin hiZmetcisi değilsin herkez kendi işini kendi gorsun 
(4,756 puan) tarafından
Aynen canım ben onların hizmetini yapamam
0 oy
(220 puan) tarafından
bosver canimm hic anlatma senin canin sıkıldı onun ki sikilmasinn tartisma cikar sen suclu olursunn bakk gene de sen bilirsin 
(4,756 puan) tarafından
Şuan sinirden ağlıyorum ya
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Anlat ve bence ayrı eve çıkma konusunda ikna etmeye çalış canım ev ev üstüne çok zor oluyor gerçekten hele ki tel başına aşırı zor anlıyorum seni
(4,756 puan) tarafından
Off kuzum anlasa anlatırım da bey efendi onlara konduramıyo ki
(7,137 puan) tarafından
Eşinin yanında nasıl davraniyorlar sana cnm
(4,756 puan) tarafından
Melek kesiliyprlar
(7,137 puan) tarafından
Eşin bir kez şahit olsa seni çok iyi anlar ama onlar böyle davrandıkları için esin inanmiyordur sana
(4,756 puan) tarafından
Aynen öyle tatlım aynen
0 oy
(70 puan) tarafından
Anlat bence sobayı bari onlar yaksın bu ne
(4,756 puan) tarafından
Yok bey efendilerin eline yapışır yakarlar mi hiç
0 oy
(386 puan) tarafından
Ah kuzum aynı kaynana bende de var gamsız ama kayınlarım la aram ıyı. Aslında hep hızmetlerını yaparım belkı yapmasam senınkıler gıbı yaparlar ama yapsalar ben esıme anlatırdım sanırım. Bendr baldız yok sukur. Allah bırlık olanları tez zamansa ayırsın. 
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnn kuzum aminnn bende yapıyorum bu akşam kızım durmadı uyutayım dedim odaya geçtim kaynanam düğüne gitmiş kızı uyumuş kimse onları düşünüp sobayı yakmaamış
(386 puan) tarafından
Vah ben oleydım cok usuduyseler kendılerı yaksın.
(4,756 puan) tarafından
Yok ya ellerine yapışsa sonra ne olur
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Ben anlatıyorum vallaha böylelikle evini ayırır bence anlat
(4,756 puan) tarafından
Çok pinti ler hepsi öyle tatlım
(1,151 puan) tarafından
Tavrını koy benm arkamda babam olmadığı halde ben tavrımı koyuyorum
(4,756 puan) tarafından
Bundan sonra öyle yapacağım şimdiye kadar iyi oldum da ne oldu
(1,151 puan) tarafından
Ben bbamı aradm gel beni al yatağımjzdan akrep yılan çıktı e diyor ben seni akrep için alamam onlar artık ailen diyor
(4,756 puan) tarafından
Deseydin insan akreplerle aile olamaz baba
0 oy
(63 puan) tarafından
Bence durumu eşine izah etme vaktin gelmiş çok terbiyesizce bir davranış bence nsl insanlar vr dünyada anlam veremiyorum sen çık o evden gitsin getirsin bir eş kaynın bklm senin yaptığını yapicakmi iyi yapar görürsün bk hakettikleri değeri vr bence 
(4,756 puan) tarafından
Öyle vallahi canım
(63 puan) tarafından
Ay aman boş ver ** herzaman havlar biz çocuklarımızla iyi olalım demi
(4,756 puan) tarafından
Onlar yüzünden insan iyi olamıyor ki kuzum
(63 puan) tarafından
Öyle öyle ama bir şey diyimki derya biz çok aptaliz bunu dün anladım ben ağlarken odada uyudu  gece kalkmış hastayım ***** dedim içimden beni az önce kurban ettin 10 yıl senin ailenin kahrını çekdim ben hicmi gözüne gelmedi terbiyenizler hep ailen için kalbimi kırıyorum ayrıldıkça gözlerine battı tabi seninki de öyle değilmi umrunda olsa ayırmazmi evini rahatlık batıyor hepsine bu
(4,756 puan) tarafından
Aynen öyle tatlım benim
0 oy
tarafından
Anlat canım soracak illa ki yüzünün halinden güzel dille anlat seni çok iyi anliyorm bnde birlik durdugum zaman kaynanam her işi bana yaptirirdi hiç bişey etmezdi çıkıp giderdi gelirdi benle kavga edwrdi 

Eşime demedim ama eşim anliyodu baktı böyle olmuyo evi ayırdı 

Sende eşine de ya çıkın kendi evinize en güzeli kafan rahat dırdır eden yok kardeşim 

Kapıyı kapat duyma kimseyi oh mis
(4,756 puan) tarafından
Evln üst katta ev yapacaklar daha bir şey yok ortada kuzum
tarafından
O işler Faso fiso derya
Bnm arkadaşım da bu şekil birliğe gtti 9 sene sonra ayrı eve cikri o da üst kata edecektiler güya ev etmediler kadın en sonunda evi terketti öyle kocası ayrı etti
(4,756 puan) tarafından
Bizimkiler inşaata başlamış kuzum
tarafından
Ne kdr sürer ki ? Niye sen başta kabul ettin ki canım ya
(4,756 puan) tarafından
Gelecek kışa ancak girerim eşimin işi yoktu gel ev üstüne işim olunca kendi evimize geçeriz dedi öyle tatlım
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Derya'mm kıyamam sana ya bence anlat kuzum eşine sonuçta bebişin için senin için oda anlayış gösterecektir. Kendi evinize çıksanız daha rahat edersin kuzum inşallah ❤
(4,756 puan) tarafından
İnşallah kuzum inşallah aminnnnn anlattım canım akşam geldi moralim bozuktu noldu dedi anlattım bu sabah da kaybanMla tartıştım oğulların öyle demişler mutsuz huzursuzum sizin yüzünüzden dedim
0 oy
tarafından
normalde anlatma derdım ama hadlerini bilmeleri lazım . sanki senin gecimini kayınların saglıyor da onlara hizmet edeceksin bide , 
(4,756 puan) tarafından
Şerefsizler işte hadsiz gerizekalılar anlattım zaten
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Canim seni severim bilirsin. Esinle konus daha fazla ayni evde yasamayin bnce. Çünkü bugun bu biter yarin baska bisi baslar hem bebeginde kiz ayibi olur gizlisi olur nereye kadr boyle olcak :(
(4,756 puan) tarafından
Üst katta ev yapacaklar inşallah başlamış eşime anlattım akşam geldi moralim bozuktu noldu dedi anlattım bu sabah da kaynanMla tartıştım oğulların öyle demişler mutsuz huzursuzum sizin yüzünüzden dedim
0 oy
tarafından
Esin anlayıslı biriyse anlat fakat anlayıssiz biriysr direk kayınların söyle gerekirse tartis ezdirme kendini 
(4,756 puan) tarafından
Anlattım akşam geldi moralim bozuktu noldu dedi anlattım bu sabah da kaynanMla tartıştım oğulların öyle demişler mutsuz huzursuzum sizin yüzünüzden dedim canım
tarafından
Iyi yapmıssin canım tebrik ederim anlasinlar
(4,756 puan) tarafından
Artık tutamadım içimde kuzum
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Eşine anlat tabi hatta mümkünse Evinizi ayırın. Ev ev üstünde olmuyor
(4,756 puan) tarafından
Sözde ayıracağız kuzum ama bir yıla ancak canım akşam anlattım geldi moralim bozuktu noldu dedi anlattım bu sabah da kaynanMla tartıştım oğulların öyle demişler mutsuz huzursuzum sizin yüzünüzden dedim canım Mla
(7,930 puan) tarafından
İyi yapmışsın susarsan yüz bulurlar canım
(4,756 puan) tarafından
Aynen öyle tatlım
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Canım kayınlarının sana bunları söylemeye hakları yok yemek varsa etsinler yoksa beklesinler beklemiyolarmı dışardan söylesinler ne yani bebek mi önemli yoksa onların midesini bi yarım saat bekleyemiyolarmı madem öyle kendileri evlensin karılarından hizmet beklesinler 
(4,756 puan) tarafından
Yemek hazır önlerindeydi hakları yok bunları demeye kuzum
0 oy
(558 puan) tarafından
Bence esine anlatma canim kendin zaten gerekeni soylemissin erkekler boyle seylerden hoslanmazlar 
(4,756 puan) tarafından
Anlattım akşam geldi moralim bozuktu noldu dedi anlattım bu sabah da kaynanMla tartıştım oğulların öyle demişler mutsuz huzursuzum sizin yüzünüzden dedim canım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,399 göst.
+2 oy
25 cevap 1,291 göst.
6 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
0 oy
9 cevap 804 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler