0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar oğlum 11 aylık hep huysuz ilk aylardan beri çok zor oyalanıyor hep mız mız. İki dakika durmaz yerinde yüzde doksan ben ilgileniyorum zaten arada işim olur eşim bakar sonra da söylenir durur sen bu hale getirdin sen şımarttın diye. Hatta kendin gibi yapmışsın bilmem ne diye başlıyor. Canım çok sıkılıyor artık. Daha bebek diyorum ne alakası var diyor sinir oluyorum artık kendimi suçlu hissetmemden değil artık anlatamamaktan o kadar şey söylüyor sonra da bir sey dememiş gibi davranıyor. Eğitilen bebek var da benim mi haberim yok. 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,061 puan) tarafından
Valla hasta olacak sen hasta ettin diyecekler. Sıcakkanlı olacak ayni babası diyecekler, yemek yiyecek iştahı jyi diyecekler yemeyecek sen yediremiyorsun diyecekler. 
(27 puan) tarafından
Aynen de öyle oluyor vallahi.
-Reklam-
0 oy
(2,315 puan) tarafından
En son bir arkadaşım ne biçim annesin çocuğunu eğitemiyorsun evimi dağıtıyor demişti ve o günden sonra görüşmedim bebek daha elbette bizde isteriz otur deyince oturan uslu olan bebek ama olmuyor her çocuk farklı canları sağolsun biz katlanirizda babalar bizim gibi olmuyor maalesef 
(27 puan) tarafından
Görüşülecek biri değilmiş zaten canım laf mı yani o. Bebek ya hu!  Evet, babalara da günah keçisi lazım onlar da biziz. :/
0 oy
(19 puan) tarafından
Ayy bu eşlerin etraftaki insanların herşeyi biliyormuş gibi konuşmaları boş boş yorum yapmaları artık benim de sinirlerimi bozuyor. Benim oğlum doğduğundan beri huysuz bir çocuk mizacı böyle 13 aylık şuan hala aynı yaramaz yani napayım sağlıklı olsun da gerekirse kırsin döksün hiçte annelerin suçu değil eğer çok biliyorlarsa dogursunlar bir tane eğitim versinler görelim bakalım nasıl oluyormuş. Bence boşuna laf anlatma evet bana benziyor ne güzel doğurmuşum de çok biliyorsan bir tane de sen doğur de ya da hiç muhattap olma :) 
(27 puan) tarafından
Söylüyorum zaten canım bir nanik yapmadığım kaldı. İzah olmayınca mizah anlayışı :)))
(19 puan) tarafından
Aynen öyle canım :) izah etsen de anlamıyorlar zaten
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Ne alakası var 11 aylık oğlum .gayet hareketli yürüyor iki dakika durmuyor ve ayrıca yaramaz tam keşfetme zamanı böyle olması normal 
(27 puan) tarafından
İşte ilgi zor ya biraz uğraşadursunlar hemen vıdı vıdı. Neymiş altını değiştirince durmuyormış acaba hangi bebek bekler bunu. İroni ya.
(14,123 puan) tarafından
İlk oğlum mesela hiç karıştırma huyu yoktu ben mi öğrettim yoo...ama bu oğlum çok fena üstelik çok sakin bir bebekti ama açıldı yürüyünce☺️aman konuşsunlar dursunlar,☺️
(27 puan) tarafından
Öyle canım çevremde de  çok var çocuğun yani mizacı bu.  O bir çekiyorsa ben yüz çekiyorum.  Artık sinirden gülüyorum zaten

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 708 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 474 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 420 göst.
7 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Selimin annesi (9,847 puan) tarafından soruldu

404,562 soru

12,119,321 cevap

36,467 kullanıcı

...