0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Oğlum 17 aylık ve ben bu zamana kadar hiç TV izletmedim ama bu aralar bakıyor dikkatini dağıtsam da sonrası TV dikiyor gözünü tehlikeli olurmu kızlar ya 

11 Cevaplar

0 oy
(542 puan) tarafından
Gelisimi gayet iyi gidiyosa ara ara ufak bakmalardan hicbir sorun olcagini düşünmüyorum.Evde hic baktirmayanin bakicilari filan vardir heralde ya da bebesi sakin olabilir.1 yaşına kadar cidden hic baktirmadim ama dis huzursuzluklari hastaliklar benim rahatsızlıklarımda eklenince bazen bir bulasik olsun yikarken izletiyorum kisa sure.Çünkü o bulasigi asla yikatmiyo kendini yirtiyo surekli eline birseyler verdigim halde.Cocuguna gore hareket edersin yani.
(1 puan) tarafından
Bende tedirgin oldum maşallah sübhanallah oğlum çok akıllı algısı çok iyi
(542 puan) tarafından
Kesintisiz 2 saat oturtup izletsen evet algi sıkıntıları başlar surekli izletmedikce birsey olmucagini dusunuyorum ama geri kalmis zaten algida vs sorun olan bi bebege asla izletilmemeli
(1 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Bir dr dan duymuştum gün içinde 2 saaf aralıklı izleyebilirler diyordu. 2 yaştan sonra zaten sıkıntı değil tabii bu demek değil ki sürekli başında kalsın. Kızım da 16 aylık aralıklı izletiyorum. Zaten gelişimi biliyorum sıkıntılı bir şeyimiz yok çok şükür. Sizin de yoksa izletebilirsiniz 
(1 puan) tarafından
Algısı çok iyi maşallah uyumlu da çocuk hamd olsun
0 oy
(1,118 puan) tarafından

Ne guzel annesiniz.  Cocugnuzun TV izlemesinin zararlarini bile dusunuyorsunuz.  Masallah size <3

(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Bende 18 aylık olana kadar hiç baktirmadim uyurken bile TV açılmıyordu bizde evet ev çok dağıldı yemek yapilmadi her şey aksadı ama tayin için 20 saat yol geldik mecbur yolda açtım orada gördü ve ara ara istiyor şuan 20 aylık TV bakma süresi çok çok kısıtlı bol bol oyun oynayıp dışarı çıkmaya çalışıyoruz o zaman aklına gelmiyor bile 

Birde oyun oynarken TV olmayan yerde oyna istemez zaten görmeyince unutuyor
(1 puan) tarafından
TV full kapalı artık en azından 2 3 ay daha bakması iyi olacak subatta işe başlayacağım annem ara ara açar mecbur 6 yaşında kız kardeşim var çünkü
(1,160 puan) tarafından
Sen nasıl alistirirsan öyle gider canım
0 oy
tarafından
Benim bebeğim çok huysuz Bi bebek hiç Bi sekilde durmuyor mecburen bende izletmek zorunda kalıyorum 9 aylik şuan 3 aylıktan beri izliyor valla 
(297 puan) tarafından
Yapıcak bişe yok evde bakıcak yardımcımız yok mecbur açiyoruz :)
(213 puan) tarafından
Benimkide öyleydi 3. Ayından beri bakıyor şuan 15 aylik
0 oy
(2,367 puan) tarafından
24 aylık ve hiç izletmedim her dediğimi anlayana kadar yasak sohbet yetersiz kalıyor anne  babasıyla oynuyoruz kule yapıyoruz top uynuyoruz hamur yoğuruyor um umoyun hamuru onunla uynuyoruz 
0 oy
(314 puan) tarafından
Bende izletmiyordum izletmek şöyle böyle diyordum sürekli oynardım ama hamileyim sürekli kusmakdan ağrılardan doğru düzgün çocukla vakit geciremiyorum izliyor o yüzden bazen izliyor bazen oyun oynuyor ama çok şükür masallah konuşması herseyi iyi o yüzden çok takılıyorum mecbur kalınca napalim yani kış birde evde tutmakda zor cocuklari zaten hareketliler
0 oy
(684 puan) tarafından

1 yaşında izliyor canım şarkı lı çizgi film var kırmızı balık yada çilli horoz var onu açıyoruz oynuyoruz hoppa diye dönüyoruz alkış yapıyoruz felan sonra gittiğimiz yerlerde müzik duyunca oynamaya başlıyor :D bukadar TV miz şarkılı çizgi film gün içinde hep açık TV benim kanallarım ona da bakmıyor zaten oyuncak oynuyor vs canım  çok huysuz olursa açıyoruz oynuyoruz keyfimiz yerine geliyor sonra zaten çekip gidiyor tvnin yanından :) 

0 oy
(297 puan) tarafından
Eğer tv izlerken sizin komutlarınıza yanıt veriyorsa problem olmaz tamamen odaklanıp dış dünyayla bağı kesiyorsa izletmeyin ben kızıma açtığımda ****** ağaç çiçek vs. Görğnce taklidini yapip bana gösteriyo bu şekildeyse problem olmuyor diye biliyorum
0 oy
(4,099 puan) tarafından
TV de genelde çizgi film ve haber açılı olr kızm 23 aylık çk nadr ilgsni çeken bişy olrsa bakr yoksa umurunda olmaz
0 oy
tarafından
20 aylık hiç tv telefon izlemedi oyuncaklarıyla oyun oynuyor keyf yapyor annemin tanındayım yeğenlerim devamlı telefonla oynar tv izlerler kızımın hiç dikkatini çekmiyor oyuncaklarla oynamayı tercih ediyor çocuklarla oynamayı seviyor 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 838 göst.
2 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde 2323 (2,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmarose (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 174 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 181 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,078 soru

12,404,975 cevap

44,574 kullanıcı

Kategoriler

...