Gunaydin kizlar soyle anlatiyim baya uzun olucak sanırım, sinirden, uzuntuden uyuyamiyodum içimi buraya dokeyim dedim :((( aslinda sadece suç kuzenlerde değil en buyuk suç eşimde bide. Kiarimla ablama gitmiştim iki hafta kaldim giderkenden bide ablamin ordanda eşimi çok uyardim kimseyi getirme eve ev sahibini biliyosun sorun yapar falan dedim, tamam dedi neyse getirmis bu yine esimin kucuk olan kuzeniyle iki sefer kavga etmis ev sahibi saygisizlik etmiş aslinda hic oyle cocuklar degillerdi anlamadim evin onunde baya kavga etmisler ben bunu bilmiyodum. Ablamin yanindayken kizim havale geçirdi :( ambulans aldi falan daha sonra ablamda durmak istemedim kayinvalidemlere gittim eşimde izne cikip gelmisti gelirkende anahtarimizi ev sahibine birakmis ne olur ne olmaz diye evdede muhabbet kuşumuz var hem ona bakarlar diye birakmis. Aradan bir kaç gün geçti ev sahibinin karisi beni aradi bizde iyi anlasirdik o ablayla ama aradiginda baya sesi bozuktu dedi işte o kavga ettigimiz cocugun abisi geldi kuşa o bakicakmis anahtari istedi bizden haberinizin oldugunu soyledi verdik bizde dedi eee dedim benim haberim yok bundan dedim oda nazim oyle demiş git kuşa bak demiş (o zaman neden ev sahibine biraktin anahtari ) kuşa bakmis giderkende kuşumuzu goturmus anahtarida geri vermemiş abimin haberi var demis yine bisey dememisler, valla abla benim hic haberim yok dedim. Sonra bu çocuk iki uc sonra yaninda bir arkadasla eve gelmis yanlarinida yiyecek biseyler almislar eve girmisler oturup yemisler falan ev sahibim yine aradi amcan cok kotu kavga ediyor eşime soyle ciksinlar evden dedi eşime soyledim hemen boyle boyle olmuş noluyorya falan dedim oda aradi cikmislar evden ama cikarken balkonun kapilarini bile kapatmamislar 2 hafta balkonun kapisi acik kalmis Allahtan hirsiz mirsiz girmemisya esim daha sonra yasli amcayi aradi ana avrat sovdu eşime defolun gidin evimden ben seni kac kere uyardim bilmem ne baya daha soyledi, bende sinirden agladim haberim yok biseyden :(( evimize geri donduk amca beni gordu esin gelsin dedi soyledim esime bir ay icinde evi bosaltin kimse gelmicek o zamana kadar dedi. Yine agladim bir ay boyunca kör gibi oldu gozlerim ev bakmaktan 3-4 ginden asagi dogru duzgun ev yoktu :(( kizlarimi alip ciktim evine amcanin kopek gibi yalvarmaya adam bir turlu ikna olmadi indim asagiya o cocuga mesaj attim ** gibi gezecegine bize ev ara evden cikartiyor ev sahibi dedim goruldu yapti ona ragmen ne beni aradilar.ne eşimi aradilar bende.esimi uyardim birdaha gelmesinler buraya dedim , esimde onu aramis yengen istemiyor sizi burada demiş oda alindo tabi eve gidip soylemis yengem bizi istemiyormus evde diye dayim yengem diger kardesleri darilmis bana benle konusmuyorlardi dayimdan baska dayim benden tarafti o cocuklarla hala konusmuyoruz esimde konusmuyor, anneleriyle daha yeni baristim dayimin zoruyla yengemde evde kendi kendine soyleniyomus biz onun evini yedikmi bilmem ne. Eşimin en sevdigi kuzenleriydi oldugumuz yerde bitek onlara yakiniz iki gunden bir hep bir aradaydik cok severdim onlari onlrda bizi cok severdi boyle bir durum oldu, alt katimizdada terzi var oda ev sahibinin yegeni oluyor bizi ev ararken goruyodu gitmis adami zar zor ikna etmiş sagolsun. Adam ikna olmuş ama 3 tane balkonum var hoc birini kullandirmiyo aileniz disinda hoc kimse gelmicek dedi falan filan kaldik bu şekilde 3+1 800 tl veriyorum o yuzden herseylerine tamam dedim. Yoksa nerde bulcam bu fiyata evi baska yerde, tokiye basvuru yaptik insallah cikarsa o zaman gelene kadar disimizi sikacak artik.