Ya cocugu cok cok yaramaz ilk geldiklerinde surekli birsey istedi verdim. Evin alti bakkal firin sonra market dolu buralar. Benim evimde yumurta 1 hafta yoktu ogluma veremedim ama yinede istemedim. Ekmek bazen olmuyor esimi ariyorum esim firina diyir firin asansore ekmek koyuyor. Hepte yemek yaptigimda guzel olurda veririm. Bi aralar sürekli gelip telefonumu istedi kizini oglumu esini ariyor dakikam yok diyor. Ama oglu 15 20 bine dersaneye gidiyor. Gecen domates istedi. Sonra maydanoz istedi. Tamam olur istenir ama pilav yaptim baktim az varsa verirmisin diyor. Bende zor aliyorum valla hatta bi ara kizi rimelin varmi yoksa rimelime zeytin yagi koy düğüne gitcem diyor. Ütü istedi bozuk dedim. Yani surekli versem veya evine girip ciksam her gun gelecek biri. Sabahin köründe kapiyi calar bisi ister. Hatta bi ara kapi yanlislikla kapandi sizin anahtari ver aciyormu dedi. Tamam kargolarimi evde olmayinca aliyor ama onun karsiligi veriyorum ya yemek veriyorum ya cocuguna kek pasta tatli veriyorum hatami yaptim diye düşünüyorum simdi