0 oy
1,377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (446 puan) tarafından
Ya cocugu cok cok yaramaz ilk geldiklerinde surekli birsey istedi verdim. Evin alti bakkal firin sonra market dolu buralar. Benim evimde yumurta 1 hafta yoktu ogluma veremedim ama yinede istemedim. Ekmek bazen olmuyor esimi ariyorum esim firina diyir firin asansore ekmek koyuyor. Hepte yemek yaptigimda guzel olurda veririm. Bi aralar sürekli gelip telefonumu istedi kizini oglumu esini ariyor dakikam yok diyor. Ama oglu 15 20 bine dersaneye gidiyor. Gecen domates istedi. Sonra maydanoz istedi. Tamam olur istenir ama pilav yaptim baktim az varsa verirmisin diyor. Bende zor aliyorum valla hatta bi ara kizi rimelin  varmi yoksa rimelime zeytin yagi koy düğüne gitcem diyor. Ütü istedi bozuk dedim. Yani surekli versem veya evine girip ciksam her gun gelecek biri. Sabahin köründe kapiyi calar bisi ister. Hatta bi ara kapi yanlislikla kapandi sizin anahtari ver aciyormu dedi. Tamam kargolarimi evde olmayinca aliyor ama onun karsiligi veriyorum ya yemek veriyorum ya cocuguna kek pasta tatli veriyorum hatami yaptim diye düşünüyorum simdi 

21 Cevaplar

0 oy
(7,375 puan) tarafından
Valla canım benimde bir komsum vardı pişik kreminden yaprak sarma yapacak sadece yaprağı ondan bütün malzemeleri benden alıyordum yani resmen eşim iki eve bakıyordu hiç yetiremiyorduk komşuluk hakkı diye bir şey varda bu iyi niyetini suistimal etmek başka bir şey değil en sonunda kendi evimizdekileri kendimiz saklıyordu yani o derece hiç bir şeye yetemiyorduk aldıklarımiz bir hafta içinde bittiyordu en sonunda vermeyince muhatabi kesti çok şükür diyorum valla onla muhabbeti kestimizden beri hem aldıklarımiz bereketli hem de televizyon aldım çamaşır makinesi bulaşık makinası aldım gerçekten bizim paramız yetiyormus yani en iyisini yapmışsın canım komsulukta bir yere kadar 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 235 göst.
0 oy
43 cevap 705 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
0 oy
15 cevap 498 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emmarose (274 puan) tarafından soruldu