Yapacagin seyler ilk basta yapilmasi gereken seylerdi. Mesela annen baban ayri bu konuda en iyi bilen kisi sensin zorlugunu nekadsr yiprstici oldugunu. Ona gore evlenirken saglam adim atmali mantikli davrnamalydin.
Ama bazen kader bilemiyorsun sonradan da sorunlar cikabiliyor sorunlari gordugun zmaan yine mantiklica once yuvani saglamlastirmaya calismaliydin ki yeni gelecek olan birey de saglikli bir ortamda buyusun.
Ama bazen kader, duzelir zannediyorsun engel olamiyorsun ona da diyecek bisey bulamiyorum. Simdi bosan bosan ayril desem, zaten gidecek yerim yok diyorsun gitsende bi cocukla hicbiryere sigamazsin. Calissan kime emanet edeceksin ve hicbir kimse annenin babanin yerini tutamaz o sicakligi veremez.
Sana bu saatten sonra yapacagin seyler icin sunlari soyleyebilirim beklentini minimuma dusur, simdiye kadsr her ne yaptiysan tam tersi davranmaya cok konusuyorsan sessiz kalmaya biraz bi sakin kalmaya calis.
Karsina alip duzgunce konustugunda da cozulmuyorsa bi aile terapistinden yardim al.
İlla gidecek yeri olanlar hemen bosanmiyor herkesin evinde sorun oluyor once cozmenin yolunu dene.
Sema maraslinin mutlu evlilik okulu kitabini oku,hatice kubra tongari takip et nazli nazli caliskanin videolarini izle.
Kendi hatalarini duzeltebilirsin belki. Boylelikle belki yoluna girer hersey.
Rabbim yardimcin olsun