0 oy
525 göst.
Aile kategorisinde (292 puan) tarafından
KiZlar benim eşim fabrikada calisio kaynım askeri personel ve abisini aradı abi param yok dedi abisi bin TL gönderdi ve karisi hergun cafelerde bende kızdım benim çocuklarımın riskini ona ginderdin dedim kardeşim tabikide gindercem dedi birsuru kavga ettik sizin tepkiniz ne olurdu

15 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
Askeri personel ama maaş i yok mu canım 
(292 puan) tarafından
Jandarma ve en az 18 milyar para aliyi
(540 puan) tarafından
E neden istedi abisinden borç falan mı ödüyor şaşrdim size onun para vermesi gerrk:)
(292 puan) tarafından
Kiz yok ne borcu bizi hepsi zengin olarak goruyo bizden para somuruyolar
(540 puan) tarafından
Allah Allah o kadar para alan sizin bin liraya niye göz dikiyor izin verme eşine ya yazık günah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşi kafelere gitmeye para buluyor muş yaa
(292 puan) tarafından
Evetttt hergun cafe cafe dolaniolar
0 oy
tarafından

Insanlar s..... dikçe anlamaz bazen bosver yasasın da görsun :D

(292 puan) tarafından
Doğru dion
0 oy
(609 puan) tarafından
Kaynımla anlaşırsam yani fikirlerimiz uyar anlaşırsak ben bişey demem 
(292 puan) tarafından
Anlaşmayla ne alakası var bende kaynimla kanlı bıçaklı drgilim yani
(609 puan) tarafından
Yok canım o manada demedim yanlış anladın fikir sordun ya onun için dedim
0 oy
(1,021 puan) tarafından
O anlık paraya ihtiyacı var ise atıyorum maaş gününde vericrkse Bişey demem ama sürekli istiyorsa ve zamanında ödemiyorsa kesinlikle izin vermem 

Ben kendi ailem dışında kimseye bakmak zorunda değilim üstelik ben fabrikada o da askerin ücretin kat kat fazla olduğu Bi yerde çalışıyorsa 
(292 puan) tarafından
Borç olarak atmio eşim görüncem arar abi param yok diğer kardeşi arar abi param yok yani evlendigimiz gündem oara onlara calisio resmen bende bugün söyledim benim çocuklarımın riski dedim
(1,021 puan) tarafından
Borç olarak değilse o parada ne kadar eş çalışırsa çalışsın sizin ve çocuklarınızın hakkı var bence çok yanlış onlarda borç olarak almadığı için adet haline getirmiş nede olsa havadan para olsada olmasada ister dururlar atıyorum eşi lüx ihtiyaç alır 14 bini vardır 16 bindir 2 bini sizden ister ama sizin o 2binin temel ihtiyaçlarınıza harcadığınız umurlarında değildir oyüzden bence izin vermeyin
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Haklısın canım evet bende kızardım hatta eşim görümceme verdiğinde de o çalışıyor kuaförü yemesi gezmesi giyinmesi bitmiyor neden veriyorsun diyorum
(292 puan) tarafından
Bende aynısını diom sanane kardeşim degilmi dio
(6,438 puan) tarafından
Alla alla kız o zman sanada versin bin lira vallaha çök başına dağıtacak parası varsa snada versin
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Canım onlar abi kardeş. O adamın da ne yaşadığıni bilemeyiz. Yarın abisi sıkışır kardeşi yardim eder. Şahsen ben kardeşime para verdiğimde eşim bişey dese çok kızarım. Aile arasında böyle yardimlasmalar olur olmalı da zaten. Belki adam karısı yüzünden dara düştü bilemeyiz ki. Para istemek zaten zor bsey insan ne kadar utanır sıkılır. Bide onun tarafından bakmak lazım. 
(292 puan) tarafından
Tabikide verecek dar günlerinde ama her ay her ay olmsz yanii
(1,102 puan) tarafından
Hea bu sürekli olan bseyse suistimaldir
0 oy
(12,256 puan) tarafından
Ay kiziyoruzda ne oluyo sanki seninki yine 1000 tl. Biz kac yuzbinler verdik
(292 puan) tarafından
Bin TL ayrı 7senedir kaç tller gönderdik
(12,256 puan) tarafından
Degismiyolar canim malesef. Ben 3 yillik evliyim ondan oncesi 1 sene nisanlilik. 3 senelikte sevgililik donemimiz oldu. Sevgiliyken bu yuzden kavga edip ayrildik dusun. Sonra geri donmek istedi baristik falan. Hala ayni durumdayiz. Ne ev ne araba paralari verdildi. Aklin hayalin durur. Rahat 5milyon para gitmistir abartisiz halada gidiyo
(292 puan) tarafından
Benimde öyle malesefkii yaaa kaynatam sözde ev aldı parasını biz oduoz
0 oy
(51,016 puan) tarafından
senin esin mi gonderdi
(292 puan) tarafından
Evet kizz
(51,016 puan) tarafından
kizma ama esinin salakligi
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Sende sıkıştığında eşine söyle kardeşinden iste diye. İhtiyaç olsa neyse de sırf sömürmek amaçlı istenen parayı verirse bende kızardım. Ama hiç kusura bakmasın ihtiyacı olmayan kardeşine bin lira verdi diye de evdeki durumumu kısıtlamam. Yetmediğinde o da kardesinden istesin. Paraları yoksa karısı kafe kafe gezmeyi versin. 
0 oy
tarafından
Ben olsam senin yerinde onun karısı para olmadığı halde kafe kafe dolanıyor bakalım bende hergun kafe kafe gezeyim nede olsa parası olmayanlarda gidebiliyormus derdim ve büyük sorun cikarirdim yani bin pişman ederdim
0 oy
(7,375 puan) tarafından
E askeri personelin aldığı maasta ne bilim sizden çoktur çok saçma bence eşine izin verme yazık günah ya 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Ayy ne tuhaf benim eşim hayatta vermez .
0 oy
(7,668 puan) tarafından
Eşin daha mı çok aliyor kaynindan ondan mı utanmadan rahat rahat sömuruyorlar

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 571 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 447 göst.