Yok olmuyor aman sakın kalayim çocuktur bunlar dedikçe iyice velilerin egitemedigi çocuklarla uğraşıyorum.surekli bir durum yaşamaktan yildim.zaten müdüre de götüreceğim bu durumunda artık velilerinde bir talkim yemeleri şart oldu.hayatimda bu kadar değişik insanlarla karsilasmamistim.cevremizde sadece tek ilk okul var mecbur gönderiyorum.zaten özel okula param olsa bir dk çekmem.kizim resmen dayak yedi güzelce konuştum veli ile çocuktur dedim.olur dedim başka olaylar yaşandı gene çocuk bunlar dedim .şimdi de hakarete maruz kalmış çocuk.sessiz sakın diye sıkıştırıp sınıftan bir kaç çocuk kılığındaki maganda dalga geçip hakaret etmiş.sacinin renginden tutun kiyafetinden konuşmasına kadar.domuz diyip bagirmislar kızıma sebebi de yok.kizim öğretmenine söylemiş benimde alay ediyorlar diye .ogretmeninde git alay edenlere sor neden dediniz diye demiş.ogretmenin yaklaşımı da ayrı bir olay.sinirimden elim ayağım titredi.cocukalar ailelerden görüp okulda bildiğin bir maganda oluyor. bu konuları toplu olarak müdüre götüreceğim artik.biz aman sakın terbiyesizlik yapma aman sakın ne olursa olsun şiddet uygulama diye dil döküyoruz .bunlarda doğurup doğurup sıfır eğitimle toplumun başına maganda yetiştiriyor.