0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (1,321 puan) tarafından
Bı tanıdığın çocuğuna 1 sene oldu otizm teşhisi kondu özel eğitime gidiyor. İlk gittikleri merkezdeki hoca altına imzamı basarım otizm değil başka bişey var demiş. Sonra merkez değiştirdiler orda da bi eğitmen gene hocalık bı durum var demiş. Aile inanmış hoca soruşturuyor. Bana da bildiğin var mı diye sordular öyle öğrendim. İnanabiliyor musunuz nasıl olur eğitmen böyle bişey der anlamadım. Çocukta göz teması çok sınırlı, konuşmuyordu eğitimden sonra kelimeleri var ama gene konuşması sınırlı, tek başına oynar, bazen saldırgan davranışları var, aynı şeyi tekrar etme var. Bence otizm belirtisi bunlar nasıl bizlik değil derler hala anlamıyorum.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aile yalan söylüyor bence hiçbir öğretmen böyle bişey demez 
(1,321 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum hoca arayışlarını bu şekilde mi ört bas etmek istiyorlar acaba
tarafından
Olabilir belkide okuldan almak için bahane Allah o çocuğun yardımcısı olsun
(1,321 puan) tarafından
Okuldan almıyorlar ki. Hoca yoluna da başvuracaklar sanırım. Ama bariz otizm olduğu ben eğitmen değilken anliyorsam. Yalan olduğu belli değil mi
tarafından
Vala bilemedim milletin kafa neye çalışıyor
-Reklam-
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olur İnşAllah
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Aile yalan soyluyor canim hic bir eğitmen bunu demez... Velevki dediler cahillik
(1,321 puan) tarafından
Hoca arayışlarını örtbas etmek için mi acaba benimde aklıma bu geliyo. Velev ki öyle olsa da demezler yani
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yani bilemiyorum onun gibi binlerce çocuğa baktılar belki de otizm değil diye düşünüyordur biri değil bir kaç kişi aynı şeyi demiş ama,

Eğitimci ve doktorun alternatif tıb yada hoca muska önerdiği bir ülkede yaşıyoruz ne diyelim hayırlısı hakkında bizimde öyle 
(1,321 puan) tarafından
Çoğu kişi aile yalan söylüyor demiş. Sanırım ben saf gibi inandım
(6,437 puan) tarafından
Yorumlara şimdi baktım olabilir canım kendilerince üzerini bu şekilde örtmek istemiş olabilirler
0 oy
tarafından
Konunun uzmanı olarak söylüyorum hiçbir öğretmen böyle bisey söylemez çünkü bu tarz bisey söylerse mesleğini kaybedecegini bilir bile bile kendini ateşe atmaz ailenin yalan söylediği çok belli
(1,321 puan) tarafından
Sanırım öyle bende inandım geldim burda soruyorum
tarafından
Bende özel egitim öğretmeniyim ve özel eğitimci olmak normal öğretmenlere göre 20 kat daha zor hickimse o kadar emek verip çile çektiği Bi işi feda edemez çünkü aile sikayet ederse direkt ceza almak yerine mesleğini kaybeder
(1,321 puan) tarafından
Doğrudur canım
0 oy
(17,457 puan) tarafından
Altına imzamı atarım o egitmenler egitmen değil 
(1,321 puan) tarafından
Çoğu kişi aile yalan söylüyor eğitmenler öyle bişey demez demiş
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Bir eğitmen öyle birşey söylemez aile yalan söylüyor ve buna kendilerinimi inadiriyorlar çocuklarini hocalik etmeye ne meraklilar sacmaliga bak cahilliğin daniskası
(1,321 puan) tarafından
Sanırım öyle canım herkes yalan demiş bı ben inandım sanırım saf gibi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 328 göst.
0 oy
16 cevap 974 göst.
0 oy
11 cevap 222 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde 6868guzelkiz (1,701 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 265 göst.