Kızlar yine kendimi bi avutma çabasına girdim kızım bi yaşında oldu burdakiler bilir cok çektim Hala da pek huylu bi bebek sayılmaz. Yinede bugüne şükür ❤ şimdi sorum şu küçükken yaramaz olanlar büyünce uslu olur diyo çevredekiler bak ne hanım hanımcık olcak diyolar normal de çevreye inanmam ama buna nasıl inanasim geliyo bilseniz
Çocuk sonuçta asla bi köşede oturmasını beklemiyorum zaten oturmasında tabiki dagiticak yaramazlık yapicak. Ama memnuniyetsiz herşeye ağlayan bi bebek olmaz inşallah.. tabiki öncelikle sağlığı yerinde olsun.
Siz tecrübeli anneler çevreden de gördüğünüz kadarıyla küçükken yaramaz olanlar büyünce uslu mu oluyo yada küçükken uslular büyüyünce yaramazmi oluyo ?? Işte kafamda deli sorular
Ahahhaa ortalığı kasıp kavuran ben hala aynıyım oh olsun
Hakkını savunan birisiyim kızımıda oğlumuda öyle büyüttüm hiçte pişman deeeelimmm bırak yaramaz olsun sonradan akıllanıyo
Kizzz bennn kucukken cok yaramazdim oyle boyle degil universitede bile durmazdim arkadaslarima cok cektirirdim bugun boyle ugrasma türkan valla ben cok hastayim bugun diyenler vardi dusun evlendikten sonra o ben gitti baska biri geldi sanki yasadiklarim agir geldi ve buda beni agirlastirdi beni goren eskiler taniyamior bile bu sen olamazsin diolar düşün ben uslandiysam herkes uslanir bide bir tane yigenim vardi asla durmazdi mahalleyi birbirine katardi herkes ondan bikmisti simdi ergenlik caginda durulmus biraz anneme gelip cocugundan dert yakinanalara annem yigenim icin dior Ahmet insan olduysa herkes insan olur der
Benim oğlan öyle bebekken bana kök söktürdü hamileydim onu kucağımda taşıyordum yere koyduğum an avazı çıktığı kadar ağlıyordu şimdi 1.5 yaşında melek gibi yavrum kendi kendine oynuyor yemeğini yiyor uykusu gelince yatıyor uyuyor Allaha bin şükür küçük oğlum 5 aylık çok uslu oda büyüyünce anamı ağlatmasa bari
1,492,264 soru
24,383,011 cevap
348,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın