0 oy
1,312 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından

Kızlar yine kendimi bi avutma çabasına girdim :ermm::D kızım bi yaşında oldu burdakiler bilir cok  çektim Hala da pek huylu bi bebek sayılmaz. Yinede bugüne şükür ❤ şimdi sorum şu küçükken yaramaz olanlar büyünce uslu olur  diyo çevredekiler bak ne hanım hanımcık olcak diyolar :D normal de çevreye inanmam ama buna nasıl inanasim geliyo bilseniz :D

Çocuk sonuçta asla bi köşede oturmasını beklemiyorum zaten oturmasında tabiki dagiticak yaramazlık yapicak. Ama memnuniyetsiz herşeye ağlayan bi bebek olmaz inşallah.. tabiki öncelikle sağlığı yerinde olsun. 

Siz tecrübeli anneler çevreden  de gördüğünüz kadarıyla küçükken yaramaz olanlar büyünce uslu mu oluyo yada küçükken uslular büyüyünce yaramazmi oluyo  ??  Işte kafamda deli sorular :D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ahahhaa ortalığı kasıp kavuran ben :) hala aynıyım oh olsun 

Hakkını savunan birisiyim kızımıda oğlumuda öyle büyüttüm hiçte pişman deeeelimmm :) bırak yaramaz olsun sonradan akıllanıyo 

(2,422 puan) tarafından
I sallah yavrum  :DD sen hala mi yaramazsinn☺☺
-Reklam-
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Kizzz bennn kucukken cok yaramazdim oyle boyle degil universitede bile durmazdim arkadaslarima cok cektirirdim bugun boyle ugrasma türkan valla ben cok hastayim bugun diyenler vardi dusun evlendikten sonra o ben gitti baska biri geldi sanki yasadiklarim agir geldi ve buda beni agirlastirdi beni goren eskiler taniyamior bile bu sen olamazsin diolar düşün ben uslandiysam herkes uslanir bide bir tane yigenim vardi asla durmazdi mahalleyi birbirine katardi herkes ondan bikmisti simdi ergenlik caginda durulmus biraz anneme gelip cocugundan dert yakinanalara annem yigenim icin dior Ahmet insan olduysa herkes insan olur der :D

(2,422 puan) tarafından
Hahahah inşllah bakalm :D ya hani  belki çok  uslu olmaz ama çokta çektirmesin yaaa :D
(5,908 puan) tarafından
Yok yok akillanir merak etme sen :D
(2,422 puan) tarafından
Inşallah  bacım  :D
0 oy
(532 puan) tarafından
  Ha haaa  tek kiz olarak buyudum iki tane erkek kardesim.var benden kucuk o yuzden bir dedigim iki olmadi hemde cok yaramazdim gerci simide oyleyim   biraz huysuzum istedigimi.yaparim.yaptitmayida bilirim  ha ha  aman  napalim  hayatimizda neşe oluyo iste bazende aksiyon falan lazim :))))
(2,422 puan) tarafından
Evet aksiyon lazım ama bazen işte  :DD
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Hurafe onlar hurafe ☺️☺️
(2,422 puan) tarafından
Içime şu serptin çok sağol ☺☺
0 oy
tarafından

Benim oğlan öyle bebekken bana kök söktürdü hamileydim onu kucağımda taşıyordum yere koyduğum an avazı çıktığı kadar ağlıyordu şimdi 1.5 yaşında melek gibi yavrum kendi kendine oynuyor yemeğini yiyor uykusu gelince yatıyor uyuyor Allaha bin şükür küçük oğlum 5 aylık çok uslu oda büyüyünce anamı ağlatmasa bari :D

(2,422 puan) tarafından
Ah ah insallah benim kızda uslanır  yaaa ☺
tarafından
İnşallah Bakalım
0 oy
tarafından
Hiç sorma ben küçükken ailenin en yaramazı ama en kurnaziymisim şimdi öyle mi ah kucuklugum ahhh
(2,422 puan) tarafından
Değişiyo demekki tabi herkes bir olmazda belkim düzelir
0 oy
tarafından
Büyüğüm inanılmaz bir bebek ve çocuktu 5 yaşına kadar asla bir şeyi iki kez söyletmezdi... Şimdi 8 yaşında annemi ağlatıyor :( çevresel faktörlerden dolayı çoook çok değişti. 

Küçüğüm 9 aylık doğdu doğalı annemi ağlatıyor bende bunu umut etmek istiyorum inşaallah bir gün sihirli değnek değecek ve bir uyuyacak, gazı bitecek, memeyi 2 saatte bir emecek vs vs tüm hayallerim bu kadar.. İlk oğlumda o sözün doğruluğu onaylanmış oldu umuyorum ki küçüğümde de onaylansın ama hemennnn.. 
(2,422 puan) tarafından
Inşallah kuzum bende öyle umuyurm hep kucak isteyen bi çocuk 1 yaisn da hala deliksiz  hiç uyumadık bakam bunlarda geçicek inşallah:(
0 oy
tarafından
Benm bebekligim facia gibiydi 1.kattan atlardim asagya 

Çamaşır suyu içerdim surekli 

Kedilerimi yıkar asardim 1 2 yaslarindaydim 

WC den su içerdim 

Annem babam lazimlak almıştı ona işimi görür başımdan asagya dokerdim 

Çamaşır makinasına girerdim 

Fırına telefin kumanda ne bulursam atardım hepsi erirdi beter ederdim ev eşyalarını 

1 2 yaşına kdr hep böyleydi 

Bn 9 aylık yürüdüm 1 yaşında çoktan konuşuyordm çisimi anneme derdim altımda bez yoktu 12 aylıkken 

Annem dedi ki 10 yaşına kdr böyleydin gttikce poka sarmisim yani duzelmedim liseye başladım da biraz aksiyonu bıraktım 

Şimdi benm oğlum da bnim izimde geçen WC ye girmiş sap şap suyla oynuyodu firinla tv ile ugrasiuo yani hareketli olsun daha iyi 

Ama bir uete gidince çok uslu dururdum 
(2,422 puan) tarafından
Aboooew o neymiş kız ☺☺☺ maşallah sana ☺☺
tarafından
Yaaa kızına şükret diye yazdım :)
(2,422 puan) tarafından
Ettim ettim vallah :DD

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 234 göst.
11 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (304 puan) tarafından soruldu
0 oy