0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (202 puan) tarafından
Kızlar eşim aşırı ilgisiz ama ayrılmak isteyince de telefonda ağlar seviyorum ayrılmayalım der 6yildir evliyiz iki de çocuğumuz var hamileyken ihanet olayı da olunca ben adamdan iyice sogudum nefret ettim ve asla isinamiyorum boşanmak istiyorum aile m çocuklar var die istemiyo eşim zaten boşanmak istemio sen istiosun dio sinirlenince sen çık git diyo napsam bilmiyorum yatılı iş bakiorum bu ara

11 Cevaplar

+1 oy
(8,363 puan) tarafından
İlgisizliginden ziyade araya ihanet girerse net bosanirim
(202 puan) tarafından
İhaneti bı şekilde affettimde ilgisizlik sevgisizlik beni bitirdi ya gidicek yerim yok çocuklar küçük ama sokakta da kalsam boşanmak istiyorum ama nasıl olucak bakalim
tarafından
Sana ihanet mi etti :(
-Reklam-
0 oy
(6,961 puan) tarafından
Of her türlüsü zor maalesef. Allah yardımcın olsun 
(202 puan) tarafından
Amin inslalah
0 oy
(5,326 puan) tarafından
ihanetin oldugu zaman ayrılırdm yoksa ayrilmam
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Bana ilgisiz diye ayrılmam ama.ihabet olursa asla affetmem aslaa koyarım tekmeyi yallah kapı dışarı 
(202 puan) tarafından
İlgisizlik te çok zor degilmi sizce aks a**gelio sanki ben onun anasiyim yemeğini koyuyorum ve uyuyo hergun böyle
0 oy
(158 puan) tarafından
İhanet ihanet ihanet ihanet edenleri affedince maalesef hala devam ediyor devam etmese bile o şüphe insanın içinde hep kalıyor telefon gelse acaba kimden mesaj yazsa  acaba kime 

Rabbim kimseyi düşmanımı bile bu şüpheye düşürmesin hamdolsun böyle bir şey yaşamadım Rabbim yaşatmasın hiçbir kadına ve hiçbir erkeğe

İlgisizliği için onun bana yaptığını aynısını yapardın �haneti asla kaldırmazdım tabii büyük konuşmuyorum  

Allah yardımcın olsun ♥️
0 oy
tarafından
Ayrilmayin kesinlikle kendinizle ve cocugunuzla mutlu olmanin yoluna bakin evi gecindiriyorsa bela aramayin
(202 puan) tarafından
Ama mutsuz sun nolucak
tarafından
Ayrulinca mutlu olacak misin allah bir araya getirdiyse sizin icin en uygunu odur iyi yonlerine bak vardir muhakkak.evliyken mutlu olmanin yollarina bakin nasil yasarsak yasayalim yine yalniz kalacagiz ayrilmak bana zaman kaybi gibi geliyor bir cok yonden bosuna bi ugrasmis gibi geliyor.evliligi kendinize kolaylastirmaya bakin.sevdiginiz islerle ugrasin kimse degismez kendimizden baska.kimseye gucumuz yetmez kendimizden baska.siz kocanizi sevmiyorsunuzdur belki ama cocuklarin babasi onlar oyle dusunmzler
(202 puan) tarafından
Benim de kafam baya karışık bilemiyorum napicam
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Sevgisizlikten açlıktan ayrılmam ama ihanetle aynı yastığa baş koymam sen başta hata yapmışsın belkide sevgisizliği soğukluğu hala devam ettiği içindir 
0 oy
(18,166 puan) tarafından

Bir düzen var sonuçta Bosan diyemiycem ben ilgisizlik varsa çözülür elbet bence evliliğine bir şans ver eşinle otur güzelce konus ama böyle kavgayla değil sakince konuşun oda anlar hata ettiğini orta yol bulunur insAllah 

(202 puan) tarafından
Son üç yıldır sana veriyoruz ama duzelmiyo
0 oy
(9,666 puan) tarafından
İhanet varmış zaten isinamaman normal kuzum..

Üstüne ilgisizlikte  devamlı olunca haklısın zaten bana göre ilgisiz yiyen Bi evlilik zor ilerler aynı evde sadece ye iç yat sabah işe git olmamali otel gibi
(202 puan) tarafından
Ya iste gelde anlat bunu
0 oy
(5,300 puan) tarafından
İlgisizliği de aldatmayı da asla kabul etmem. Kendime olan saygım biter affedersem. Hele ki konu aldatmaysa hiçbir şekilde affı yok bende
0 oy
(7,970 puan) tarafından
İlgisizlik değil ama ihanet affedilmez. Tıpkı sen yapsan onun affetmeyecegi gibi. Madem affetmissin mutlu olmaya bak. İlgisizlik bir şekilde düzelir konuş ve sen ilgi goster adımlar at bakalım. 
(202 puan) tarafından
Ben sevemiyorum ki iilgi gösterim içimden gelmio sırf çocuklar  için burdayim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,160 göst.
0 oy
17 cevap 522 göst.
0 oy
42 cevap 804 göst.
+1 oy
27 cevap 936 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Allah&buyuk02 (152 puan) tarafından soruldu