Anladım benim de annem babam ayrıydı üvey anne şiddet falan 7 8 sene öyle geçti sonra gitti başka yere babamla öyle böyle yani nerde kaldigim belli değildi babaannemde bazenleri falan hep üvey kardeşlerime bakmak zorunda kaldım sıkıntılı günler falan neyse bigun babaannemdeyim amcamın asker arkdaşı geldi gitti geldi gitti 16 yaşındayım o zaman sene sonuna yakın görmüş beğenmiş abi gözüyle bakıyordum çay falan ikram ediyordum bi kaç hafta sonra face actm istek attı kabul ettim ama o niyetle degl daha önce gördüm diye mesaj falan attı umursamadım konuştuk ama yok dedim teklif etti olmaz falan dedim ayıp olur dedim babam amcam tanıyor zaten babaannemde öyle ısrar etti sevgili olduk 1 ay kadar sevmiyorum ama sonra ayrıldık 2015 te falan 6 ocakta 2016 da baktım hala mesaj atıp sormuyor beni düşünmeye başladım onu mesaj attım gece meraba meraba işte dedim niye yazmiyon mesaj falan dedi beni sevmiyon falan bende dedim işte aklımdan çıkmıyorsun dedim o zaman sevgli olduk ama 2 3 aya kadar hala telimi ve4medim konuşmak istediğim zaman özelden aradım onu hep babam noyu tanır diye sonra gorumcemde kendı aramızda söz taktik 17 yaşındayım ozaman sonra babam öğrendi temmuzda nisan yaptık ekimde düğün şimdi hamileyim mutluyum şükür 4. Yilimiza girdik 20 yaşındayım şimdi yaşın küçük dye hemen çocuk düşünmemiştim baya uzun oldu hakkını helal et :)