0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından
Hatırlarsınız Belkı makarnama laf eden kaynana denen geldi biraz ince hoşgeldin bile demedim pazartesi günü kayınpeder gelecekmiş acaba ona mı söylesem herşeyi kendimi yine tutamiycm çok ağır kinuscam sizce?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Konuyu biliyoeum canım 

Niye amannn ne uğraşcam deyip geçiştirmiyorsun neden uzatıyosun ki boşver kim ne yapıyosa yapsın konuyu biliyoeum ve haklısın canım ama inan ki büyütmenin hiç bir gereği yok :)
(407 puan) tarafından
Daha önce de bahsetmiştm kaynana hakkında 1 aydır bizde yüzsüzun teki diye. Dün yeni bişey daha öğrendim geçen görümceyle gelmişlerdi bana bende akşamdan kalan makarna vardj onu ocağa koydum ısıtıp yiyecektim bunlar gelince kapattım ocağı kalmıştı görümce de çay bardaklarıni yıkamış mutfakta ocaktaki makarnayı da döküp tencereyi yıkamış kaynana denen dün akşam eşime diyor ki ben mutfaktan duydum o makarna kaç günlük Tuğba döktü çöpe yemek yemiyor musunz evde hep tek mi yiyorsun sen böyle diyo. O dediği günlerde oğlum hastaydı birakin yemek yapmayı kendi karnımı zor doyuruyordum. Şimdi sabah gitmiş evden kıçını gezdirmeye geldiğinde yüzüne vurayım mı benim evim düzenim hakkında yorum yapma diye. Hayır kendi evini görseniz yemin billah dakika oturamazsiniz duvarlarda yürüyen kurtlar bile var evinde pislikten gelmiş benim makarna tencereme laf ediyor mal... Usenmeden kopyaladım :) daha önceleri de arkamdan çok kuyumu kazdı ama kendi düştü
tarafından
Biliyorum konuyu kuzum evet gerçekten sıkıntılı bi durum olacak şey değil çok ama çok haklısın ama sen bunu zaman zarfına uğradıktan sonra söylersen eşin yahutta kayın valden vs vs kalkıp bişey derse işte o zaman ortalık karışır
Neden inadına kocanı kendi tarafına çekmek varken can çatlatıp patlatmak varken niye laf sokmayla uğraşasın ki yemek mi yapmıyorum hastayım gel çok biliyorsan sen yap diye o anda diyecektin baktın konu açılırsa geri durma ama sen konuyu açıp da söylersen sen suçlu duruma çok bilmiş kurnaz kinci dueumuna duşeceksin ve ben bunu senin adına asla istemem çünkü kaynanan olacak kadın çok fena birine benziyor bişey yaparken dikkatli ol :))
(407 puan) tarafından
Kız zaten eşim evden bile kovdu zamanında senin yüzünden yuvam dağılmak üzereydi diye gelip hâlâ kalıyor bizde
tarafından
E daha ne kocan da yanın da bırak çatlasın patlasın olduğu yerde
He deyip geçiştir :) daha çok sinir olur
Sen ısrarla onunla uğraşırsan onun istediğini yapmış oluyosun :)
(407 puan) tarafından
Zilli karı içimde tutamıyorum vallahi ama kayınpederle konuşmayı düşünüyorum canım yinede benden habersiz eşime yükleniyor o garibim de canım sıkılacak diye bana söylemiyor adam patlyck
tarafından
Kız bi söz dinle :( o kadar yazıyı boşa mı yazdım ulennn ben :))) bak sen beni dinle kimseye bişwy deme diyoeum sus diyorum :))))
(4,591 puan) tarafından
Kendi bahçesine dal olamayan biri,gelmiş bahçeme ağaçlık taslıyor. De. Ilk seferde anlayamayabilir yalniz;)
(407 puan) tarafından
Git kız yüzüne direk konuş gene anlamaz o :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amaaannn bosver kuzum be salla gitsin...öyle sorunlarla uğraşıyoruz ki yanlış anlama bunlar kafaya taktigina bile değmez .sen kocanla iyiysen gerisi boş salla gitsin.onem vermedigin bı insanın ne söylediği seninle ilgili ne düşündüğü umrunda olmasın boşversene keyfine bak
(407 puan) tarafından
Valla bizim keyfimz hep yerinde ama ne zaman bu karı geliyor bizde huzur gidiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 355 göst.
22 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpedo (20 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 379 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (2,810 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
11 cevap 435 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (151 puan) tarafından soruldu

412,302 soru

12,411,485 cevap

44,861 kullanıcı

Kategoriler