+3 oy
1,109 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hic cabalamadan direk hamile kalan arkadaşlar ne kadar şanslısınız bende öyle olmak icin herşeyimi verirdm artık canım yanıyor Allah rızası için hamile olanlar banada dua etsin 

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahh kuzum benim öyle deme. Hersey zamanında güzel. Rabbım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Hayırlı bir zamanda Rabbım seninde kucağını doldursun inşallah:))
tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ahh kuzum seni nasıl anlıyorum Rabbım kucağını boş ewini o sesten mahrum etmesin dualarım seninle hamileyim inşallah kabul olur
tarafından
Allah razı olsun canım benim hayırlı doğumlarinn olsun seninde
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Allah o sansi uzun versin.  2 ay once dogum yaptim 2 gun sonra kaybettim.   Sukur et verdikten sonra almasi daha aci. Vermesyedi bu kadar aci cekmezdim. Belkide.    Sukur ediyorum.  Insallah yine olur
tarafından
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin tekrardan nasip etsin inşallah
(1,118 puan) tarafından
Insallah ikimizede
0 oy
tarafından
Şuan seni çok çok iyi anlıyorum bende hep öyle diyordum ne güzel hatta korunup ona rağmen anne olanlar ne kadar şanslı hiç uğraşmadan anne oluyorlar diye 5 yıl sonra mucizeme hamile kaldım ve 22 gün sonra inşallah kucağıma alacağım 

Rabbim bana verdiği gibi sana da hiç ummadigin hiç beklemediğin bir anda nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin canım Allah hayırlı doğum nasip etsin darısı isteyen herkesin ve benim başıma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 530 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 141 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Neslihannayaz (7 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 471 göst.
0 oy
4 cevap 306 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu