Hamileliği sinirli üzüntülü geçip bebeğin de doğduğunda sinirli olduğunu düşünen varmı
Benim ablamın hamilelikleri çok sınırlı geçti ve çocukları çok sinirli sinir küpü gibiler
Canım valla ben 3 aylık hamileyim eşimle bi kaç kere bu süre içiresinde 2 kere cok kötü kavga ettik ve ben üzüntüden ağlamaktan sinirden mahvoldum şuan iyiyiz cok şükür ama bu süre boyunca hiç onları yaşamak istemezdim ve önümde allah o günleri gösterirse 6 ay daha var zaman zaman bazı şeylere yine sinirleniyorum hamilelik hormonlarındanda bazen olsa gerek ama çoğu zaman da bende endişe etmiyor değilim hani bebeğim doğunca ya sinirli huysuz olursa diye kendime de kızıyorum tabi sinirlenmemek gerek üzülmemek gerek diye ama inşallah hiç öyle olmaz hep dua ediyorum akıllı iyi huylu Saliha evlat olsun diye
Been varim ben ogluma hamileyken bi suru sinir krizi stres aglamalar falan oglum masallah beni oldurcek gibi 9 aylik bi istedigi olmasin varya tuvalete gidiyim 5 dakka gec geliyim sinirden katiliyo 3 gunde siniri gecmiyo valla Allah yardimcim olsun buyuyunce ne yapcam bilmiyirum sakin stres yapmayin kizlar ne hissederseniz oda aynisini hissediyo valla
Benim ablam sürekli eşiyle tartışırdı 3 tane çocuğu var hepsi çok sinirli en küçüğü 7 aylık çocuğun yüzü sirke satiyo ben stresli sinirli bir donem gecirmedim bakalim nasiil olcak
1,493,013 soru
24,394,958 cevap
349,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın