Guzelce durumu anlatip konussan iyi olur, Bende dort senelik evliyim ilk evlendiğim zamanlar bizimde gebzeden koye gitme durumumuz vardi babasi cagiriyoru esime bende deli gibi gitmek istiyodum ailem orada falan diye gebzede kendimi cok yalniz hissediyordum bi kucuk 9 yasinda kardesi bi ayni yasta pek anlasamadigim kiz kardesi bide evli ama her hafta cocuguyla koye gelen bi ablasi var esimin onlarla yasicaktik bende istiyodum Allahtan eşim istememiş işinden dolayi gitmek istemiyodu hem ben babamla anlasamam ayni evin icinde diyodu bende uzuluyodum gitmiyoz diye, simdi ki aklim olsa hiç uzulurmuydum iyikide gitmemisiz daha 24 yasindayim oraya ne zaman gitsem 50 yas olup geliyorum yani bir kaç gunlugunede gitsem bir sene gibi geliyor her sene findikta iki hafta kaliyoruz her sene aglayarak donuyorum eve, herkes beni nasjl olsa yapiyor diye kimse elini bi işe surmuyor 9 yasinda olan cocuguda benim basima birakiyorlar gorumce cocugunuda bana birakiyor bir yere giderken, yemek yenilince kahvalti bitince biride bi tabak kaldirmiyor bile herkes odasina cekiliyor enayi yerine koyuyorlar insani, eğer orada yasasaydim esimle de aram acilirdi bu sorunlar yuzunden, İYİKİ DİYORUM YANİ ÇOOOOKKK SUKUR AYRIYIZ ...