Kızlar benim kızım 3 aydır hastalanıyor sık sıkk geçmeyen öksurugumuzde cabası anaokuluna başladıgı gunden bu gune iyileşmedi hiç kullandıgımız antibiyotikler dogal macunlar hiç kesmedi oksurugu devlet hastanesinde gitmediğimiz cocuk polikinligi kalmadı artık eşimle canımıza tak etti araştirdik sorusturduk özel bi hastanede uzman doktor bulduk bugun gittik tam 45 dk muayene sürdü en ince detayına kadar baktı cok guzel muayene etti bana baktı sonra dedi seninde burnun şiş alerjiksin kaşiniyomu dedi dedim hocam bazen gün oluyo koparasim geliyo dedi kızımız alerjık astım bronşit ve anne alerjık oldugu için geçmiş dedi kulagında sıvı birikmiş hiç mi anlamadı drlar. dedim hocam kulağım acıyo dedi gosterdık enfeksıyon deyıp yolladılar bizi biraz daha geç kalsaydınız tüp takılcak hale gelmiş şok oldum, allahtan geç kalmamişşinizdedi, dedim hocam aylardır gıtmedıgımız yer kalmadı son care sizi bulduk. İşte ilaçlarimiz degişti tedavi başlattı dr umuz 1 ay sonra tekrar cagırdı yani diyeceğim okı gecmeyen oksurukle ugraşan anneler size fikir olur belkı sizdede aynı sorunlar varsa devlette benim gibi kapı kapı dolaştıysanız bide ozele baktırın derim cok sukur biz çaremizi bulduk belkı sizede ilham olurum