Merhabalar kaynanamlar la ayni bahçede ayrı 2 evde yaşıyorduk eşim calismadayken kaynim ve görümcem evime baskın yaptılar ve bana saldırdılar Allah razı olsun bi komşu polise ihbar etti ve polis gelip beni onların elinden kurtardı ailem geldi ailemle gittim eşim beni arayıp küfür etti yalancisin diye seni boşuyorum dedi ve 1 ay oyunca hiç aramadi sonra ailemde kalıyorum ben geldi özür diledi babam dedi başka ev tut diye eşim çalışmadan yeni geldiği halde param yok dedi bende 10 aylik bi oğlum var babasız kalmasın diye mecbur o eve geri gittim eşim kardeşimden şikayetçi oldun dedi ve beni dövdü o kadar sert vurmuş ki kafama gözümü banyoda açtım başıma su dökerek kafama vurmaya devam etti sonra saçımdan sürükleyip kapının yanına getirdi gitcen mi dedi gidicsm dedim üstünü soy öyle git dedi mecbur kaldım gidemedim sabahına kalkip her yerim ağrıyor sana attığım dayağı başkası yeseydi ölürdü dedi eşim çarşıya gitti kardeşimi aradim geldi arka dan çıkıp aileme geldik aileme geleli 40 gün oldu eşimden ses çıkmadı sosyaledyaya mutlu paylaşmda bulunuyor hadi ben kötüyüm ya oğlu hicmi umrunda deil diye düşünüyorum 15 gün önce boşanma dilekçemi verdim dilekçeden haberi yok ona geri dönerim diue düşünüyor annem bundan sana koca olmaz dedi bense oğlum Babasız büyüyecek diye üzülüyorum Allah kimsenin başına vermesin siz olsanız napardiniz ?biraz başınızı agrittim özür dilerim