0 oy
2,081 göst.
Diğer kategorisinde (1,572 puan) tarafından
Kızlar benim açsanız şuan ne komar bilmiyorum temizlikle balık arası bişey aşağıdaki komşum var kadının evi ya temizlik gibi deterjan gibi değişik güzel kokusu var twmozde bir kadın balkonu açsam geliyor oda camını açsam geliyor çok hoştur ne bilmiyorum ama sizin evde ne kokusu çıkar açsak şimdi oda kokusu kullanıyor musunuz acaba öyle birşey mi 

42 Cevaplar

0 oy
(1,975 puan) tarafından
Oda kokusu var ewe kullnmiyorum evi yüzey temizleyiciyle siliym o miss gibi kokuyo 
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Önceden oda kokusu kullanırdım cocuklar olduğundan beri öyle şeyler kullanmiyorum kokuyla evi silerim onda bile cocuklar nerdeyse orayi daha sonra yaparım koku içlerine sinmesin diye gunluk işimi yaparim evim hep mis kokar
0 oy
tarafından

Şuanda açsan camasir suyu gelir buram buram tezgahı falan yıkadım çünkü en sevdiğim koku çamaşır suyu :D oda kokusu kullanıyorum bambu çubuklu 

0 oy
(1,014 puan) tarafından
Benimkinden camasir suyu ve oda kokusu hepsi birbirine karismis=)
0 oy
(14,120 puan) tarafından
Temizlik kokusu değil ama değişik bi kokusu var evimin tabi şuan inşaat tozu vs. Var yemek yapmadığım anda da Deterjan değil ama güzel koktuğunu düşünüyorum 
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Yumoş kokusu gelir çünkü çamaşırları eve serdim:)) dışarda artık kurumuyor maalesef 
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Çamaşır suyu kokar kesinlikle giren ayyy bu ne diyor :D tuvalet diş kapımın dibinde hemen yan yana bende sürekli çamaşır spreyi yada çamaşir suyu kullanıyorum yan komşum artık diyo bizim tuvalete kadar geliyor napıyorsun sen okadar :D 
0 oy
(14,146 puan) tarafından
Fisfisli bir şişeye yumuşatıcı köy az da su bak nasıl kokuyor ☺️tullerine sk biraz biraz 
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Evde ben teksem LC sandal kokusu gelir kocam varsa sigara djdjejejekek
0 oy
(3,761 puan) tarafından
*** kokusu cıkar. Oglum kaka yapmış altını aldım koktu heryer :D
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Bende hep yumuşatıcı kokusu geliyor . Kurutmalığa çamaşır seriyorum ya . Bir de düzenli havalandırıp bol yüzey temizleyicisi ile siliyorum . Tabi ki balık yapsam 2 gün mis gibiiii balık kokusu oluyor dksjdj
0 oy
tarafından
Şuan ne kokar diye düşündüm de aklıma gelmedi şuan evde değilim bilemedim 
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Benzin kokusu gelir apartman otoparkına alt komşum motorunu koyuyo oda benzin akıtıyor zehirlencez yakinda
0 oy
tarafından

Para kokar benim ev snsnskakaka 

Şaka şaka :D

Oda parfümü sevmem pek ev temizse zaten güzel kokar

0 oy
tarafından

Bebek kokusu :)

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Benim temizlik bol klorak gelir çünkü yeni temizledim heryeri
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Az önce dışarı çıktım içeri girdiğimde tursil kokusu geliyodu temizlik yapıyorum bu arada
0 oy
(5,142 puan) tarafından

Girişte vestiyerin yukarısına bu kokudan koydum eve girer girmez çiçek bahçesindeymiş hissiyatı veriyor bittikçe alırım

image

0 oy
tarafından
Sabahları herifin çocukların osuruk kokusu kokar temizlikten sonra beyaz sabun kokar
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Yüzey temizleyici menekşe kokuyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Biriiste (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 389 göst.
9 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 271 göst.