Mutlu yıllar zeyno teyzemm ♥️
Kuzum 20 aylıkken duru ıkı kelımelık cumle dahı kurmuyordu 20 kelımesı vardı ama cogu da lakap seklınde arabaya dütdüt kedıye mıvmıv (doktorlar bunları kelımeden saymıyor ) 2 yasına 3-4 gun vardır konusma terapıstı buldum edırneden ama eşim cıldırıyor o sıra abarttttın cocugun ustune gelıyosun falan, yok dedım ıcım rahat degıl, terapıstı aradım bana dedıgı tek sey bır annenın ıcı rahat degılse bız cocuk degerlendırılmelı derız dedı, sonra sagolsunlar bıze uzak dıye ılk goruntulu arayalım sızı dedıler ona gore gelırsınız 2 saat mesafe vardı, goruntulu ararken bırkac sey sordu duru sorduklarının cevabını elıyle verıyor, gozun nerde mesela parmagıyla gosterıyor, adın ne buğu dıyor vs vs algıda problem yok 1-2 ay bekleyelım dedı zaten seans ucretı de 600müş benım aklım gıttı o an :D eşime de yan baktım ecel terlerı dokuyo :D ama 24 aydan sonra sihir gibi zeynep sabah kalkıyorum ıkı kelıme kuramayan cocuk anne gunaydııı dıyo, 1 ay once anne bardak su dolduuu dedı mesela kufur etmıs gıbı baktım cocuga ne yapayım dedım neee? Bır anda dugmesıne basılmış gıbı acıldı :) dogu da aynı sekılde ılerler bır de erkekler 1-2 ay rötar olur hep kız cocuklarına göre hıc korkma yanı