Simdi bir çok kişi linçlemeye gelecek ama bir bebeğim var 2 yaşında oğlum onu çok seviyorum kıymetlim değerlim, ikinciye hamileyim ama onu sevemiyorum heycanlanamıyorum bir yavrum daha olacak diye, yani oğlumun yerini alsın onu göz ardı edeceğim oğlumla ilgilenemiyecegim belkide kardeşi yüzünü kızacagim onu gözümde büyük abi olarak görecegim düşüncesi beni bitiriyor. İkinci bebeği düşünmüyordum oğlumla planlarım vardı hep, bu kaza oldu diyelim ya doğan bebeği daha çok severde oğlumu sevmezsem bu çok kötü bir düşünce bir çok arkadaşım ikinci bebeğinden sonra ilk oğlunu çok sevmediğini söyledi
Bende ıkıncıye hamıle kalsam sankı ıkıncıyı sevemıcem gıbı gelır, cunku kızımı o kadar sevıyorum kı baska bırını daha bu kadar sevemem dıyorum ama ıkı cocuklu anneler sana cevabı verır dogumca hersey degısır emınım, ayrıca ılk cocugunu sevemedıgını soyleyenınde aklından suphe ederım yok artık
Ben hep bu sizinki gibi düşünceler yüzünden ikinciyi istemiyorum Allahım bilir şimdiki düşüncem bu benim ilk göz ağrım dünyam bilmiyorum ikinci çocuk çok uzak bana yooo aslında ikinci çocuk doğunca ikinci sevilir diye bisey yok annem hep der hep benim küçüklüğümden bahseder kardeşimi hiç hatırlamıyor bile ))
Şuan öyle düşünüyorsunuz ama doğunca fikriniz değişir büyük çocukla fazla zaman ayiramiyorsunuz ilk zamanlar destek alacak birileri varsa onu göz ardı etmeyin çünkü oda çok küçük benim çocuğum 5 yaşında bazen onu ihmal ediyorum okula gitmese çok üzülürdüm en azından okul akran çevresi var.Annenin kalbi ikiye ayrılacak asla diğeri diğerinden üstün değil iki çocuğumuda eşit seviyorum ilk göz ağrım ve son kesem diyorum
Ogluma hamileyken onu kizim kadar sevemeyecegimden korkardim. Kizim ilk goz agrim, hayatta baska kimseyi onu sevdigim kadar sevemem derdim.
Alakasi yokmus birinin digerinden hicbir farki yok, kizim neyse oglum da o, ikiside canimin ici. Korkma evham bunlar evladini ayirman mumkun degil
Bende ilk başlangıçta senin gibi düşünmüştum ama haftam ilerledikçe daha çok ısınmaya başladım doğumuma bir ay kaldı şuan o düşüncem tamamen yok oldu ikisininde yeri çok ayriymis şuan ailecek hepimiz çok heyecanlıyız
1,492,790 soru
24,391,465 cevap
349,323 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın