0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Geçen seneden beri bu var önce karşı komşularının kızı ile oynardı daha çok anne o gelsin dermiş bu kızda hazırlanıp gidermiş sonra istemiyorum anne gitsin gelmesin evime diyomış diğer kız gerisin geriye geri dönüyormuş. Bunu sürekli yapıyormuş artık annesi o kadar çok göndermiyor hayır o komşuda kızına demiyor ki bu şekilde yaparsan bidaha çağırmam olmaz öyle sana yapsalar üzülürsün demi demiyor tamam kızım diyip gönderiyorlar

Bu ara benim kzıımla güzel oynuyor 6 yaşında. kızımda seviyo gidiyo oynuyorlar biakç kere bende gittim kahve içmeye neyse kız yanımıza geliyo anne o kitabımı almasınn istemiyorum diyor kızımda veriyo benim kızıma diyor ki o küçük ya o yüzden verelim diyo alıyo. Veya bir oyuncağı alıyo kızım oynuyor elinden çekip alıyo hızlıca kaçıyor üzülüyor kızım annesi yine onun uykusu geldi o yüzden böyle yapıyo küçük ya o o yüzden diyo. Hiç kızına bir şey demiyor. Ben olsam bu şekilde elinden alamazsın işin bitince verir misin de yoksa da bidaha çağırmam derim. Hep böyle ama neyse bende eskisi gibi gönderiyorum. 

Normal de kız 4 yaşında sabahçı anaokuluna gidiyor öğlen geliyo ya kızını 2 saat uyutup yanına bir arkadaş çağırıyor ya uyutmayıp çağırıyor bu hafta msj atıyo bana uyumayacak gelsin isterse diyo benim de kızım sabahçı öğlen geliyo bide 1 yaşında kızım var onunla oynuyorkar bende işimi hallediyorum böyle yazıyorum o zaman bebeği uyutunca gelsin yazıyor msj açmayınca arıyor. Artık kızım gitmek istemiyorum diyor bende gelmek istemiyor evde oynayacakmış diyorım, sende gel o zaman diyo işlerim var evde sen kızını gönder oynarlar diyorım o bensiz gelmez diyo biakç sefer sende gel dedim o kadar işim varken onunla oturduk artık işlerim var diyorum. Hafta sonu kızlar aşağı indi soğukmuş anne soğuk onun annesi gelin bizde oynayın dedi diyo bende istiyormusun dedim yok dedi iyi gel eve dedim o da balkondaymış aradı açmadım. Sonra msj attı gelmek istemedi diye evet istemiyor dedim. Goya kızı demişki annesi eve gel demişim ben, bende hayır önce kızıma sordum yok diyince bende eve gel dedim dedim. Aşağıda olunca karşı komşusunun kızı da gelecek çünkü benim kızımla o kız daha güzel oynuyor onun kızyla oynamayınca canı sıkılıyor. Neden gelmek istemiyor diyor bende dedim artık bu yüzden gelmek istemiyor bende zorlamıyorum diye canım çok sıkıldı artık ya zorluyor insanı

Kendi kızı ne derse o bizim çocuklarımız hep onun dediğini yapacak çünkü o küçük. Kızı ellerinden alıp kaçıyor benim topum veya oyuncağım diye annesi de yaaa kızmmm diyo sanki kızını ikna ediyor gibi konuşuyo ama asla bir şey demiyor kızının dediği oluyo saygısızlık resmen. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dışarıda istedikleri kadar oynasınlar ama eve göndermeye karşıyım bende gidersem belki ama böyle insanın evinede gitmem ne bu çocuklar onun küçük kızının dünyasında mı dönüp duracak çok yanlış yetiştiriyor ama onun çocuğu o uğraşacak 
-Reklam-
0 oy
(117 puan) tarafından
Ne o kadınla arkadaş olurum ne çocuğumu evine gondeririim ne de kızıyla oyun oynamasına izin veririm o kadar diyorum 
0 oy
(636 puan) tarafından
Anlattiklariniz cok sıkıntılı ve stresli bir durum acikcasi ben hic cekemem.Uygun bir dille disarda parkta vs olursa gorusun ama ev olayina son verin.Birbirine cocuk gondermeyi genel anlamda iki taraf icinde dogru bulmuyorum ya orda cocugunuza bisey olsa?

Ztn kıs mevsimindeyiz hastalik vs oluyor bu da bahaneniz olur bence gondermemek icin.
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Herşeyi ama herşeyi geçtim olaydaki asıl mesele çocugunu tek başına başkasının evine yollaman... 
(402 puan) tarafından
Evet bende karşıyım aslında ama kzıı ve kızım normalde oynuyorlar seviyodu bide başta gidecem anne diye annesi de oyun arası meyve kek kurabiye veriyo oynuyorlar onun kzıı benim kızı çok seviyo ama böyle saçmalıkları var işte. Bizde çocukken arkadaşımızın evinde oyun kurardık oynardık falan öyle aslında benim dr bebeğim var ha değişiklik olur diye kendi de isteyince gidiyordu max 2 saat oynayıp geliyo. Bunları görüncr göndermiyoruö zaten dışarıda oynarlarsa oynasınlar en azından ben görüyorum bakınca
(25,196 puan) tarafından
Ama zaman bizim çocukluk zamanımızdaki gibi değil canım o yüzden yollamasan daha iyi dışarıda oynasınlar boşver
tarafından
Kız bizim çocukluğumuz da da aynı rezillikler vardı da o neslin korkusu farklıydı. Kendimizi ifade edemez özgüvensiz korkak davranırdık. Biri bi yerimizi ellese kendimiz suç işlemişiz gibi saklardık. Anneler babalar baskıci kötü bişey olsa bize kızardı bizde hep susardık. Bizim zamanımız daha b.ktandi. Şimdiki çocuklar saçına dokunsan kıyameti koparıyor olması gerektiği gibi tabi. En azından gördüğüm çocuklar öyle  kendimde öyle yetiştiriyorum.
0 oy
tarafından
Konuşma üslubun gayet yerinde olmuş bence. Öyle yok kırılmasın darılmasin diye bahane bulma telaşı görmedim. Kızı küçük olabilir ama bebekte değil 4 yaş laftan anlayabilir. Dünyanın kendi etraflarında döndüğünü düşünen tipler işte. 
0 oy
(18,114 puan) tarafından
Ben çocuğumu kimsenin evine göndermem halasının oğluyla yaşıt oraya bile benle gider benle gelir yine eve sen çocuğunu başkalarına oyuncak etme hem senin kızın hep oraya alışır bu da iyi olmaz birde kızında gitmek istemiyormuş sende zorlama mesafe koy bence
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Çok uzun olmuş hepsini okumadım ama, bu kadar da bencil yetiştirilmez 1-2 yaşında değil ki anlamıyo o ablası ver dese. Kocaman okula giden çocuk 
0 oy
(274 puan) tarafından
Valla ben o yaşlardaki çocuğu hele ki kız çocuğunu başkasının evine göndermeye şiddetle karşıyım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 240 göst.
25 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,033 göst.
30 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Es25 (3,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 504 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,313 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,068 soru

12,373,304 cevap

42,595 kullanıcı

Kategoriler

...