0 oy
1,876 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kayin validem le annem kavga etti benim evimde bebegi yikamak icin gelmislerdi . 

Kaynanam yikadi annem de bakıyordu kaynanamin yikayisina 

Kaynanam yikadi duruladi falan annem Kaynanamın elinden cocugu almaya çalıştı  .

Bacaklarindan tutup sallayacakti cocugu agzina burnuna su gittiyse ciksin diye . Kaynanam cocugu vermedi  sıkı sıkı tuttu annem de versene cocugu falan dedi kaynanamda  aman yok kalcasi falan cikar daha kucuk oyle sallanmaz dedi cocugu havlusuna sarip göğsüne bastırdı  

Annemde ben uc cocuk buyuttum hepsinde  aynisini yaptim noldu  cocuklarin kalcasimi cikti dedi 

Kaynanam bisey demedi  sonra annem  yuksek ses ile ev dolusu bagirmaya basladi esimde evdeydi 

Şu annene bisey söyle  beni delirtmesin  falan diyee ev dolusu bagirmaya basladi esim  anneme tamam otur konusalim anne falan demesine ragmen annem hala bagiriyordu kaynanam da iceride cocugu giydiriyordu . 

Annem ben gidicem birdaha beni cagirmayin ben bisey bilmem cahilim falan dedi . O sırada kaynanam cocugu giydirip  bana verdi emzirmem icin mutfaga gitmis anneme hareket cekmis seni boğarım beni delirtme gibisinden elleriyle hareket yapmis annemin uzerine yurumus .

Ondan sonea annem daha fazla bagirmaya basladi .. v.s v.s sonra opustule baristilar falan   

Burda kim hakli kim haksiz allah icin 

69 Cevaplar

0 oy
(3,480 puan) tarafından

Genelde kaynana haksız olur ama 

Bu sefer kaynanan çok haklı

-Reklam-
0 oy
(2,224 puan) tarafından
Birinden birini çağırmamalıydın . İllaki olur böyle şeyler benim annem sırf bu yüzden k validem varken gelmedi bi şey derim diye k validemin yıkanmasını gördü çünkü zaten ondan sonra da ben yıkatmadım izin vermedim

Aynı şeyi k validen yapsa belki sinir olurdun çocugu sallamak istese müsade etmeyin böyle şeylere çok müdahil olmasınlar annen çok abartmış bağıracak bi durum yok k validen de gayet haklı
0 oy
(5,901 puan) tarafından
Bak cnm kaynanan haklı normalde bunları kaynananalar yapar ama senin annen yeltenmis sonra bagirmalar falan hepsi iç içe girmiş hepsi haksız olmuş ama annen baslatmis ;)
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Bana kaynanan haklı geldi keyfi kiskancliktan değil neticede çocuğun sağlığı için vermemiş ayaktan sallamak nedir boğulma değil bisey değil 
0 oy
(20,036 puan) tarafından
Annen aşırı haksız da kaynananin da hareket çekmesi cok komigime gitti. Bu kadar şeyden sonra öpüşüp barismalari da ayrı komik ajdhshsh
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Kaynanan haklı kusura bakmada annen saçmalamış 
0 oy
(3,500 puan) tarafından
Kaynanan haklı k bakma da annenin zoruna gitmiş gibi geldi 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Hala bilemedim kim haklı diyorsun cocuk sallanır mı sence?
0 oy
tarafından
Bu kadar terbiyesizliğin üzerine nasıl öpüşüp barıştılar. Çok saçma. 
0 oy
tarafından
Hata sende bı çocuğu yikayamiyomusunuz kocanla.

Ne gerek var milleti toplamaya.

Annen haksız ters ceviriyimde su çıksın ne demek .

Bardak mı bu. Yutmuştur yutacağını zaten.

Eskiden kalma saçma sapan şeyler 

Bide üste çıkıp kaynanana sokraniyor.
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Bi daha ikisini aynı anda çağırma. En iyi ve tek çözüm yolu. 

Bana kalırsa kimseyi çağırma ki kimsesiz ve minnetsiz büyüttüm çocuklarımı çok şükür. 
0 oy
(51,775 puan) tarafından
ilk basta kaynanan hakli annen kafayi yemis heralde sallamak ne 

kaynananinda sabrinin siniri var 
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Kendin yıka esinde bir süre yardım etsin sana 40 i çıkana kadar yıkayın sonra tek başına bile yıkarsın bebek yikamada ne var sanki hey Allahım ya torun icin birbirlerine girmişler olacak şey değil bence ikiside birbirini kıskanmis ben daha iyi biliyorum bebek yıkamayı yok ben biliyorum vs vs işteee ;) 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Kaynanan haklı çocuğu saklamak nedir ne saçma şey bu annen hatalı 
0 oy
(598 puan) tarafından
Gerçekten annen cahilmiş çocuk ayağından tutup sallanır mı ya 
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Lohusa halinle bide bunlarla uğraşıyorsun. Sinir oluyorum böyle şeylere,güya yıkamaya gelip sana yardım ediyorlar. Olmaz olsun yardımları. Kendine güvenebilirsen oldukça uzak tut ikisini bu tarz şeylerden. Kendin yapmaya çalış. Şimdi başladılar devamı daha da şiddetli olur başın ağırır.biri senin diğeri kocanın annesi, bu konudan sebep aranıza tatsızlık girmesin. Hiç biri atılacak pozisyonda değil ve annen haksız 
0 oy
(7,443 puan) tarafından
Cocuk sallamak nedir kiz olurmu adam akilli yika giydir bebeni kimseyide cagirma 
0 oy
(10,304 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayatımda görduğum en ilginç kavga şekli :D

0 oy
(1,165 puan) tarafından
Bence kayınvalide ve annanelerin torun yıkaması yasaklanmalı. Anne babalar kendileri öğrenip yıkamalı. Bu nasıl bişey ya ayaklarından tutup sallamak. 
0 oy
(6,043 puan) tarafından
Yaa annen kırılmış olablir ama bağırması yanlış bnm annemde 8 çocuk buyitu 10 15 tane yeğenim var damagindan tutup havaya kaldırıyor ters ceviyryor falan kolarini ayaklarını çekiyor ama bnce hurafe byle seyler benmm kaynnamda yapacaktı izin vermedik bide eşinde yaptığı ayıp beni deli etmesin falan bune 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 446 göst.
3 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 469 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 578 göst.