0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

37+2 haftalık hamileyim karnım çok değişik bebek ters demişlerdi ama baya bir değişik şekli göbegimin üst kısmı içine gitmiş şekilde karnım sanki küçüldü annemde öyle diyor karnın yam uk duruyor küçülmüş diye acaba neden hareketlerinde var bebeğin ama eskisi gibi fazla değil 

Ters olan bebekte karın düşer mi acaba bebek dönmüş müdür bunu ben anlayabilirmiyim
37 den sonra dönebilir mi ki googlede 32. Haftadan sonra dönmesi zor yazıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(9,100 puan) tarafından
Ben de bugün 39 haftalık oldum. Dediğin gibi karnımın üst kısmı taş gibiydi. Şimdi boşalmış iyice. Dün kontrolüm vardı. Bebek dönmüştü. Son ana kadar dönebilir bebek keyfine bağlı dedi doktorum :) 
tarafından
Dizinde mı bebek tersti benim bebeğin kafası gogusumun altındaydi ayyy hadi inşallah donmusse cok mutlu olurum
(9,100 puan) tarafından
Kaburgamdaydı benim de resmen. Hatta eşime söyledim karnımın üstü boşalmış taş gibiydi dedim. Eşim de güldü ama dönmüş bebek meğerse.
tarafından
Hadi inşallah yaa
-Reklam-
0 oy
(8,119 puan) tarafından
İnternete bakma canım.  Ben doğum yapmadan hemen önce bir kadını doğum için sezaryene alıyorlardı. Son anda tekrar kontrol ettiler ki çocuk dönmüş. Hemen normale aldılar
(8,119 puan) tarafından
İyi mi yani ? Devletteki doktor zaten sezeryandan ayrıca para alıyor
tarafından
Bilmiyorum canım ben almıyor diye biliyorum pek bilgim yok böyle şeylerle ilgili
(8,119 puan) tarafından
Hastanede çalışan birkaç akrabam söylemişti bana da. Onların söyledikleri aklımda kalmış doğrusu. Ben sana egzersiz önermiştim bir ara. Azer Aras Uluğ adında bir doktor var. Onun Instagram sayfasında ters Bebek için yapılacak hareketler var. Bir bak
tarafından
Tamam canım bakacağım çok teşekkür ederim ❤️
(8,119 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
(8,443 puan) tarafından
.38. haftada gittim bana makat geliş bilmem ne dediler sezeryan günü verdiler. Gerçi sezeryani zaten ben kendimde istiyordum bı nevi işime geldi neyse sonra 39+3 sezeryana alincagimin bir gun öncesinde gittim oğlum dönmüştü aman dedim okadar yola geldim olayım gitsin dedim sezeryani oldum :D
tarafından
Banada o cesaretten lazım:)
Ama korkunun bir faydası yok eninde sonunda çıkacak nede olsa
0 oy
(1,371 puan) tarafından
37 doğuma hazir aslında. Yani 37 den itibaren her an doğum olabilir. Doktorunla görüş bence 
tarafından
Aynen bu hafta gün almayı düşünüyorum
0 oy
(158 puan) tarafından
Canım benim ben de seni merak ediyorum nasıl oldun ağrıların  vardı diye 

37 haftaya gelmişsin karnen aşağı doğru inmiş yani doğumun yaklaşmış demek karın yamukluğu olabiliyor çok normal

Seni zaten yalancı sancıların da başlamıştı sen bu hafta önümüzdeki haftalar içinde kendini çok çok dikkat etmen lazım bebek de ters dedin inşallah düzelmiştir gittin mi kontrole bir şey söylediler mi

Korkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle hepsi düzelecek içine korku getirme içine korku getirdiğin için Bebek ters oluyor bunu stresten de çok kaynaklı dikkat et canım kendine Allah'a emanet ol Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin Güzel anne ☺️❤️
tarafından
Amin canım inşallah sağolasın bende beklemedeyim heyecanla bekliyorum ne zaman dogcak diye
0 oy
(5,126 puan) tarafından

Kontrolün ne zaman, bebek donmuş olabilir bu yazdıkların bana bunu anlatıyor. Yer çekimi gücünden ve kafanın ağırlıgından  bebek aşağı dönmek ister ve ilk fırsatla döner 

Ama en iyisi bi durumdan şuphe ediyorsan doktora gitmek benim için 2 gebeliğimde de hareketler çok önemliydi hep hep takip et 
tarafından
Devlete randevu bulamıyorum eşimle konuşup mecbur özele gideceğim inşallah dönerde normal doğum olur
(5,126 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım ya, Rabbim kolaylık versin
Bebek de sen de iyi olur en önemlisi bu
tarafından
İnşallah canım en önemlisi bebiş nasıl iyi olacaksa öyle olsun :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
+1 oy
25 cevap 556 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 393 göst.
20 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 349 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde GizemBal03 (2 puan) tarafından soruldu

412,735 soru

12,426,695 cevap

45,512 kullanıcı

Kategoriler

...