Kızlar hep kaynana görümce sorunları var arada iyi postarı okuyunca da çok mutlu oluyorum bende bugün kayınpeder kayınbabanızla aranız nasıl onu sormak istedim Allah var ben çok severim her zaman değer verir sorar gayet kibar ilgili konuşur hasta olurum portakal sıkar getirir bazen kapıdan çıkarken bizden önce çıktıysa ayakkabıları koyar önümüze çok utanırım o an arada cebime küçük harçlıklar bırakıp mesaj atar bir ihtiyacını al diye Allah razı olsun sizler de durumlar nasıl kaynananın adı var ama kayınpeder öyle değil sanki ha ☺️☺️
Bu da oğlum doğunca durum atmıştım ona verdiği cevap çok duygulanmıştım o zaman da ☺️❤️
Kayinpederim yok şehit olmuş keşke yaşasaydı eşimi babasız görmek çok üzüyor beni
yokluğu çok belli Rabbım bütün çocukları anali babalı büyütsün inşallah
Bizde 1.5 senedir konuşmuyoruz işte
Çok severim çok iyiyizdir arkadaş gibiyiz şakalaşırızda muhabbette ederiz kafa dengidir. Tek nefret ettiğim huyu var aşırı yemek yedirmeye çalışır onuda ye bunuda ye senin yediğini kedi yese doymaz der aslında ben öküüzz gibi sağlam yerim ama o daha çok yediği için görmez kendi boğazına çok düşkün sağlam da yer herkesi öyle yesin ister gönlü çok boldur ama sürekli ye demesi bayıyo beni
Allah muhabbetinizi arttırsın canım
Ben aileden ilk kayın babamı tanımıştım
Silah çok severim atmaya götururdu
Hala ikide bir arar sorar iki gün gitmezsek almaya gelir
Cnm kaynanam benimle didişmeye kalkışsın kayinpederim sağolsun araya girer laf söyletmez kaynanaya
411,301 soru
12,381,265 cevap
43,208 kullanıcı