0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne doya doya ağlayabiliyorum ne de kendime zaman ayırabiliyorum. Öyle çok büyük bir derdim yok çok şükür ama ağlamak geliyor içimden. Ama yok aman bebeğim etkilenir. Yok o ağlıyor yok acıktı..

Cidden çok yoruldum. Erken yaşta bu kadar sorumluluğu aldığım için kızıyorum kendime. Bazen keşke diyorum... 

Utanarak söylüyorum kızmayın ama kendimi tutamıyorum. Ona vurmak geçiyor aklımdan. O öyle çığırdıkça kendime hakim olamıyorum. Vurmuyorum tabii ki. Asla yapmam ama ne bileyim şeytan mı dürtüyor nedir. Dayanamıyorum.. 

Git gide bitiyorum... 

11 Cevaplar

+1 oy
(2,922 puan) tarafından
Besmeleni çek ac bir bakara suresi hem sen dinle hem evin dinlesin 
tarafından
En kötüsü de o. Böyle zamanda hep kuran açar okurdum. Adetim hiçbir şey yapamıyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok büyük derdimde yok demişsin yaw neden kendine vakit ayiramihorsun.?? 

Valla öyle bir dertle bogusuyorum ki ve oğlum aşırı hiperaktivite bir saniye yerinde durmuyor ve çok ağlıyor o kadar derdimin arasında hiç bir kere vurma istegi oluşmadı.

Ve ağlamak isteyince ağlıyorum.bir kaç kere denk geldi üzülüyor hissediyor sarılıyor.? 

Sencede acını seninle paylaşması ne kadar güzel değilmi?? 
tarafından
Canım tabii ki ama benimki daha 4 aylık. Bir kez ağladım tutamadım kendimi. Çocuk garip garip bakmaya başladı korktu o da ağladı daha susturamadım. O yüzden ağlayamıyorum. Bir de evet kendime zaman ayıramıyorum çünkü kızım babasında bile durmuyor artık. Hemen ağlıyor.
0 oy
(19,537 puan) tarafından
İçinden ağlamak geliyorsa ağla. Kendini tutma. Annelik zor evet. Ama bir o kadar da tatlı. Bunalman normal. Ama kendini kötü hissediyorsan destek almalısın 
tarafından
Kimseden iğne ucu kadar yardım istemek bile içimden gelmiyor. Kimseye muhtaç olmak istemiyorum ama böyle de ben zorlanıyorum. İnşallah bugünler çabuk geçer
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Yas faktörü etkili mi bilmiyorum 30 yaşındayım ama brnde çoğu zaman öyleyim ha şiddet falan asla yok ama doya doya ağlamak bir rahat duş almak istiyorum insanız sonuçta zorlanıyoruz tek değilsin yani ben tırnak yemeye başladım 30 yaştan sonra düşün artık 
tarafından
Ben de 20 yaşındayım. Dediğin gibi şiddet falan yok evliliğim iyi çok şükür hayatımda da sorun yok ama insanız bunalıyoruz. Bir hafta olacak duş almayalı. Kızım babasında bile durmuyor
(1,818 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum canım benimki de öyle malesef uyudu der duşa girerim 10 dk olmadan çığlık çığlığa ağlarken getirir eşim yarı köpüklü emzirme mi dersin klozete kucakta bebekle gitmek mi. Sabır diyorum sadece geçecek inşallah sağlıkla büyüsünler de ne diyim
0 oy
(3,525 puan) tarafından
Yeni mi dogum yaptın canım lohusaysan insan yorgun olur ben kucak kucağa yatardım bebeğmle bazende eşim alırdı uyurdum öyle toprlarsın
tarafından
4 ay oldu doğum yapalı ama ne bileyim Bi atamadım üzerimden şu lohusalığı. İlk doğum yaptığımda nasılssam şimdi de öyle hissediyorum her şeye ağlayasım geliyor.
0 oy
(747 puan) tarafından
Kac aylik canim çocuğun 
tarafından
4 aylık
(747 puan) tarafından
Daha yeni yeni adapte olmaya calisiyorlar kesfediyorlar. Bizlerde gectik emin ol ayni yollardan. Halen daha zor kizim 27 aylik. Halen kendime ayirabildigim bi vaktim yok. Surec heosi gececekm bazen bi uyaniyorum neseli cok mutlu enerjik bazende tam tersi hic bsy yapasim gelmiyor inisli cikisli bi yol annelik
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Sabır et lütfen hepimiz aynıyız ayy bina beni dinliyor çok kafanı verme çocuğa oyun kur oynasın bazen sandalyesine oturttur orda eline oyalanacaklar şeyler ver sen biraz kafa dinle mesela sevdiğin bir filmi aç ne bileyim misafir çağır 
tarafından
Keşke çocuk anlasa eline 5-10 dk telefon bile veririm hiç vermem dediğim halde ama daha 4 aylık.
(5,404 puan) tarafından
4 aylik mi =)) kız ne istiyorsun bebekten Allah seni ne yapmasın =)) emekleyemiyor bile bıraktığın yerde kalır al sev öp büyüyecek hızlıca annesi asıl ayaklaninca zorluklar başlar sen şimdiden kendini topla bebeğe odaklanma.
0 oy
tarafından
Allah sabrını arttırsın. Bende iki tane 1 yaş aralari var çok şükür.  Gidip geldiğim yerlerde bana aciyorlar, Allah sabır versin diye dua alıyorum. Dişlerimi sıkmaktan hepsi çürüdü yerinden oynadı. Ama Allah onlara can sağlığı versin. Benim de birkaç kez içten gelen gele Allahim alıver canımı delisligim var

Rabbim cahil zamanımızda dilimizden dökülenlerle terbiye etmesin 
tarafından
Ben de çok dedim onu. Yatıştığımda kendime kızıyorum amma boş konuşmuşum diye ama insan bir yere kadar dayanıyor.
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum.  Aklına geldikçe tövbe et inşallah
0 oy
(6,001 puan) tarafından
Kaç aylik.? 3 yaşa kadar ite kaka gelebilsek sonrasi rahatkik cnim ax sabret.bnde 2 . Ccgu dusunmuodum kazayla hamile kaldim.buyugum 6 yasinda ufagim 7 aylik. Herseyi tekrardan yasiorum malesef

.gunleri saatleri sayiyorum eski rahat gunlerime kavuşmak icin. 3 yaş 4 yas sonrasi artik normal insani tepkiler oluyo arkadaş gibi takilabiliosun cckla.:)sabir çek:)
(6,001 puan) tarafından
Ilk cckda ben bugun inthar edicem artik dayanamioeum bitsin bu cile diye sabah kalkardim.aksam yatarken de bugunde kendimi öldürmedim cok sükür bugunde bitti diye yatardim.gece agla agla agla yarin kesin inthar ederim  diye diye uyurdum sabah olurdu o hengame kosturmacada aksam olurdu bugunde ölmedim bigun daha  nefes aldim cok sukur diye yatardim. Sonra sonra alisiosun.cck da buyyo dedigim gbo 2 yaşa kadar farz olan bi  asiri zorlu sürec var aonra ite kaka gidio.4 yastan sonrada anasinifina yolluon 5 saat pasalar gibi.canim bile sıkıliodu boslukdan benim.kazayla hamile kalinca tepetaklak oldum
tarafından
4 aylık. Gerçekten ben de çok diyorum onları. Hatta bi kez bana kan kanseri teşhisi konmuştu sonra öyle olmadığım ortaya çıktı gerçi. Doktor öyle dediğinde çok üzülmüştüm çocuğuma kim bakacak diye düşündüm ilk ama şimdi ne bileyim kendimi öldüresim geliyor. Sürekli evin içinde gezmekten evin taşlsrı ayağımı acıtır oldu
(6,001 puan) tarafından
Az kalmis sabrwt suan oturamio.6 buck aylik falan olunca haffden oturtursun.yere battaniye seripnyatirinca kendi donuo mönüo 10 15 dk falan oyalanio o sira baya is halledilio:) bende yeni ciktim o cwbdereden. 7 aylik suan.emeklemesini bekloyorum emekleyince daha da kolaylasacak.evin bi kosesinden sal o emekleyip yanima gelene kadar  banyolar ciflenir. Emekleyip yanima gelen kadar ocaga iki kap yemek konur. Ev supurulur dusa girilir. Falan   .yuruyunce ilk zaman zor ama en azindan artik bagimsiz olacak oyuncaklarini almaya gdecek gelecek oyalacak biseyler bulacak.falan yuk baya azaluo. 2 yasindan sonra da kendi oyun kurmaya baslio hafiften.bebekle oynar sallar eder kizsa.oglun varsa arabalar hayvanlarla oynar falan oyle boyle geçio sabret
0 oy
tarafından
Senin yerinde olmak için her gün göz yaşı döken kadınları düşün canım çocuk sahibi olamayan şükrünü artır bak nasıl mutlu oluyosun belkide senin stresin yansıyor çocuğuna bu günler bir daha gelmeyecek büyüyecek çocuğunda güzel anılar bırak rabbim yardımcın olsun inşallah 
tarafından
Bunu ben de düşündüm bu gece. Bugünden beri bir garibim. En ufak şeye bile ağlayasım geliyor.. Bebeğim de huysuz. Dedim herhalde benimki ona yansıdı..
İnşallah bugünler çabuk geçer
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Tek değilsin bende 23 yaşındayım bazen dayanamıyorum pişmanlık duyuyorum niye evlendim ki acelem neydi çocuk için diyorum ama onun tek damla gözyaşına ölürüm gözüm ondan başka kimseyi görmüyor bebeğinle daha fazla vakit geçir olumlu duygularının ona geçmesine izin ver o senin her anını hissediyor böyle düşün sana ihtiyacı var sadece senin sevgine onu anlamaya çalış gece al yanında uyusun bak gör nasıl geçecek bütün her şey 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
6 cevap 236 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 314 göst.
2 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde f&A (743 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 432 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu