İyi geceler herkese... herkesin çocuğu canı ciğeridir elbet benimkiler de öyle ama.bazen canıma tak ettigi anlar oluyor iki tane dünya güzeli çok şükür sağlıklı aklı basında evlâdım var Rabbim acısını göstermesin kimseye ama bazen o kadar yaramaz oluyorlar ki ister istemez kendimi tutamayip bağırıyorum bu gece yine o günlerden bi tanesi yaşandı büyüğe masal okurken küçüğü de sallamaya çalışıyordum durmuyor ağlıyor kendini atıyor yerden yere tamam uyuma hadi babana git ben abiyi uyutayim diyorum onu da kabul etmiyor zaten ikisi de asla esimle uyumak istemiyor gercekten iyi de ilgilenir babalari ama istemiyorlar. Bende ikisine de bağırdım yordunuz beni artık yeter diye küçük biraz daha yaramaz sinir anında sen bana imtihan mısın Allah n cezası dedim icim parcalaniyor insan evladına ceza diyebilir mi. Allah in verdiği en güzel lütufken:(( simdi uyudular ama ben üzüntüden uyuyamadim bile.ilerde benden nefret etmezler umarım ya da Allah bu söylediklerim icin beni cezalandirmaz inşallah uzun oldu kusura bakmayın