0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bebiklerim uyudu çocukların yemeği hazır çayımı kitabımı kaptım balkona attım kendimi bu kitabı çok merak ediyordum basliycam şimdi umarım güzeldir. Sizler neler yapıyorsunuz canım anne ve anne adaylarim

12 Cevaplar

0 oy
(2,990 puan) tarafından
Bütün işlerim bitti yemek pişmek üzere ocakta kaynıyor bebemi yatırdım bende uzandım öyle

Kitap okumayalı baya  oldu eskiden çok severdim gece okumadan uyumazdım şimdi nerde vakit bulamadım  biraz uyusam derdindeyim 
tarafından
Ne güzel kafan rahat canım . Benimde yıllar oldu kitap okumayali bu kitabı merak ettim aldım ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından

image

gorumce elinden kahvee ogluş hasta morallerim bozuk az kafa dagitam dedim kahve yapti iyi okumalar canim gulseren dr kitaplarini aliyim.okuyum diyorum merakta ediyorum ama bi turlu nasip olamadi 
tarafından
Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun size
(2,685 puan) tarafından
Saolasin canim
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Bende seni arıyordum canım ☺️☺️ sen hala rafya ayna yapiyirmusun kuzum 
tarafından
Evet kuzum kendime yaptım 1 kaç ay önce ayy post açmışsın şimdi gördüm sjsjsjs heyecanlandım bak ☺️
(7,035 puan) tarafından
Ahhaha evet bulamadım seni
0 oy
(8,119 puan) tarafından

Kız balkon soğuk değil mi? Üşütürsün gir içeri çabuk :wassat:

tarafından
Hava güneşli biraz canım akşamları soğuk oluyor genelde ☺️
(8,119 puan) tarafından
Biz donuyok ☺️
0 oy
(637 puan) tarafından

Nasıl becerebiliyorsunuz bizde öyle vakit hiç olmuyor yemeği zor yapıyorum ya ☹️:'(

(637 puan) tarafından
Kaç aylıklar benimki küçük herhalde hayatta uyumaz öyle Allah vere ayağımdan bırakayım hemen uyanir
tarafından
2 buçuk yasindalar canım bizimde oluyor arada uyku problemi bende çok çektim valla arada hala çekiyorum ikizlerin biri bazı geceler bir uyanıyor 1 2 gibi gece sabah 6 ya kadar uyumuyor
(637 puan) tarafından
Maşallah ikiz bide gibte ile bakıyorum şuan size ben 6 aylık tek bebe ile yerimden kalkamıyorum
tarafından
Zor donemler Allah yardımcın olsun uyku düzeni mi yok canım niye uyumuyor gündüzleri 6 aylıkken de 1 1 buçuk saat uyurlardi benim ikizlerler günde 3  defa falandı herhslad
(637 puan) tarafından
Maşallah uyku düzeni yok covid oldu üzerine diş sıkıntısı
0 oy
(421 puan) tarafından
Kızımı uyuttum dedim bulaşıkları makineye koyana kadar öksürükten uyuyamadi
tarafından
Ahh yavrum bizim durumlarda aynı çok geçmiş olsun
0 oy
(15,946 puan) tarafından
Afiyetlerr olsun canim benim ❤️ Oglusumm hasta yeni uyudu işlerimi toparliycamm uyanmadannn
tarafından
Saol canım benim geçmiş olsun bizde ailecek hastayjx valla bitmedi gitti kime sorsam hasta
0 oy
tarafından

image

kocişim yok bende kısır partisi yapiyom tek başıma ailecej :-) :-&
tarafından
Benide al yanjnaaa ☺️☺️ afiyet olsun
tarafından
Seve seve bir arkadaşa ihtiyacim varr
0 oy
tarafından
Yemeklerı hazırladım ev supurup oglumu doyurup  bır kahve keyfı yapıcam snra da ortalıgı toplar hazırlanır cıkarım derse gıdıcem ıyı okumalar canım
tarafından
Ne dersi canım kolay gelsin sana ☺️
tarafından
Direksiyon canım yarın sabah sınavım var son ders ınsallah tırım tırımım suan :D
tarafından
Bende Alicam ders eşim az önce diyordu ikizler kreşe başladı kullanman lazım diye zor mu kuzum ya kolay gelsin başarilar sana ❤️
tarafından
Hıc bilmiyorsan zor kuzu valla baya detaycılarmıs parklar da falan bakalım napcam ben 5 senedır tenha yerlerde alıyorum esımden arabayı hocayla da 12 saat falan durduk ıste trafikte panik heyecan suruste sıkıntı asla yok parkları da ilk gunden beri yapıyorum sorunsuz tek sıkıntı sinyalı vs unutursam dıte korkuyorum :) ikizlerin mı var maşallah ne guzel krese baslamıslar gecıktırme bence onlar kresteyken derslerini ayarlar gıdersın yazılıdan korkma hıc bol soru coz halledersin direksiyonda da pratık onemlı
0 oy
(14,144 puan) tarafından

image

afiyet olsun eylulcum☺️♥️çocuklar uyuyor ben de dinlenmece
tarafından
Saol canım benim bende durumlar da aynıydı uyandı biri sjsjj senin isim elif di sanırım ☺️❤️
(14,144 puan) tarafından
Evet canım♥️
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Dişçideyim sıra beklerim
tarafından
Dişciden çok korkarım kız çektiriyor musun yoksa kolay gelsin
(14,421 puan) tarafından
Sağol kuzu,dolgu olacak
0 oy
(9,666 puan) tarafından

Çok huzurlu geldi bana ne güzel <3afiyet olsun