3 sene once nişanlıydik. Altin yapildi. Annem de istedi bende esime ozman ben istemiyorum dedim. Konu kapandi yapildi altin evlendim satildi ara aldi arabasiz yapamam dedi. Takilan takilarda satildi tabi. Sonra bebek oldu ona takilan takilarida satti ev kirasi ödedik. 2 bilezigim kaldi. Gecen arabayi degistirdi o bilezikleride satacam haberin olsun dedi. Arkadaşının esi dogum yapmış. Onun cocuguna takacam ablan vermisti sana onu ver ben sinra alirim dedi. Bende üzüldüm birseyim kalmadi zaten hepsini aldin dedim. Kizdi ne yaptim kari kiza ickiyemi verdim. Hem sen bana altin sevmiyorum dedin diyor. Bende evkendikten sonra bakiyorum herkes takiyor hosuma gitti dedim ozman altini senmi annen mi istedi dedi 3 sene onceye döndü bende ben istedim yeter konuyu acma dedim. 2ci keredir diyor ozman sen yalancisin bana yalan dedin ben istemiyorum dedin diyo. Ya konu niye oraya geliyor dedim surekli bana yalancisin diyosun. Ne var istediysem dedim. Yalancisin diyip durdu çok üzüldüm ama izin vermiyor konusayim dirdir dirdir basimi sisirdi konu olmadik yerlere geldi