0 oy
1,198 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Bir sene önce 29 yaşında kaynımı kalp krizinden kaybettik. Allah rahmet eylesin iyi Bi insandı eşim çok bağlıydı kardeşine bende severdim. Şuan 33 haftalık hamileyim oğlm olacak kaynımın ismini koymK istiyoruz. Ama kaderi benzer diye de korkuyorm. İsmini verdiğimiz insanın kaderi Allah korusun yaşı benzer derler ya. Siz bişey biliyor musunuz bu konuda. Acaba isminin yanına Bi isim daha mı  koysak 

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
Isimden kader benzemesine inanmıyorum mesela benim adım büşra büşra olan bütün kadınlar aynı kaderi yaşamıyor sonuçta 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim ismim babanemin ismi. Kaderimiz benzemiyor alakası yok
0 oy
tarafından
Saçma bence o kadar çocuk var babaanne dede ismini alan ben hiç görmedim aynı kaderi yaşayan 
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Net cevap hurafedir bu.dinimizde böyle birşey yok.insanin kaderi eceli sebebi bellidir.isimle bir alakası yok.
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Bende eşimin vefat eden kardeşinin adını koydum  hemde çok kötü Bi hastalıktan vefat etmişti. Kaderinin benzeyeceği falan düşüncesine katılmıyorum Levhi mahfuzda yazılan Bi kader var isim koymakla değişmez o 
0 oy
(440 puan) tarafından
Ben bişey olmaz zannediyordum ama eşimin bebekken ablası ölmüş hatta 1 buçuk yaşındayken havaleden fotoları bile var hala eşimde kızım olursa ölen ablamın ismini koymak istiyorum dedi bende kiramadım tabi. Çocuğum yazda fındık zamanı havale geçirdi ilk defa mahfolduk hepimiz dedim çocuk öldü bu sefer :(( kucağımda bir anda ölü gibi yatmaya başladı cinnet gecirmişim zaten :( :( suya tuttuk baya biseyler yaptık ambulans geldi ambulansta bile ölü gibi yatıyordu hastaneye gittik doktor kucağına aldı açık kısmına doğru koştururken doktorun kucağında ağlamaya başladı :( o ağlayisinda bile dünyalar benim olmuştu çünkü aklıma ölen halası geldi buda öyle olursa diye zaten doktor ailenizde havale geçiren varmı diye direkt sordu bende halası ölmüş 1,5 yaşındayken demiştim :(( daha olmadı çok şükür çok korkuyorum :( 
0 oy
(52,011 puan) tarafından
o zaman herkesin kader ayni olur her isimden bir sürü var
0 oy
(304 puan) tarafından
Ben de inanıyorum bir de kaderinin benzemesini geçtim yarın bir gün sinirlenip ismiyle bağırsan millet alınır kırılır. sanki bağırdığın çocuk senin oğlun değil de kaynınmış gibi gelir millete

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 410 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 813 göst.
0 oy
13 cevap 669 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu

412,022 soru