Eşimle severek evlendik.Uzun yastıklar varya eskiden her evde olan ondan isterdi.Ki ayrı yatmayalim tek yastıkta ve küstugumuzde bile aynı yatağa girelim derdi.Ben tek yastığı istemedim olmaz bak görürsün derdim cnku rahat olmuyor diye.Neyse şimdi 2,5 yaşında kızım 6 aylık ikizlerim var.Kizima yatak aldık ama daha yatamadi orada ayirmadik.ikizler doğdu .Aynı yerde odada yatmaya karar verdik Havada soğuk olunca birde kızım bezi bıraktı ama hala tam alışamadı altına yapıyor ve gece uyanır annede anne ,Neyse eşim arada kendini yatak odasına atar ama ben kızarım hep.Kırılıyorum.Diyorum ne olursa olsun birlikte yatalım Bak ayrı yatan insanlar uzaklaşır.Evlenmeden ayrılmayacağız diyen sendin diyorum Yorgunum şöyle böyle der.Dedim tekrarlarsan bu durumu birdaha yanıma yatma ,benden de birşey isteme. Dün yine gitti çocuklarla uğraşıyordum kayinvalidemgille uyudu yatak odasında ,tamam anlıyorum birşey demedim. Yatakta yatmakta rahatlık bende özlüyorum ama bana destek olsun istiyorum onuda geçtim ayrı yatmak bana ters hala anlamıyor.Muhabbetimiz bozulur.Dun gece çağırdım çocuklar uyuyunca bana vida falan diyor sanki uyku sersemiymis gibi ama eşim o kadar sayiklamaz sırf bana numara yapmak için yaptı.Bende kızdım benle yatma bundan sonra dedim. ama o yatak odasında uyudu tabi.Ama tinlamaz bence çok zoruma gidiyor.İki insan arada bile olsa ayrı yatmaz bence çok mecburi bir durum olmadıkça.Beni tanıyor hala aynı şeyi arada yapıyor ama çok değil.Ha birde kaynanam gil karışır hadleri gibi .Gitsin uyusun ya dinlensin o çalışıyor falan diye.Dahada laf ederlerse saygimi bozucam cidden