0 oy
1,589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Amerikalı bir kadın doktor ile tanıştım, konuşuyoruz arada. Kendisi boşanmış, ama bana diyor ki burda evli dahi olsa kadin da erkek de istediği kişiyle birlikte olabilir,  sevebilir. Böylelikle evlilikler daha mutlu ve uzun sürüyor. Bu doğru mu ay çok şaşırdım. Bana birde şey dedi evlisin ama eşini sevmiyorsan duygusal olarak bakiresin demek, sevdigin  kisiye yazabilirsin. yaz hatta felan. Şaşırdım  biraz,onlar böyle mi yaşıyor gerçekten 

29 Cevaplar

0 oy
(1,019 puan) tarafından
Yani şaşıracak yada bu doğrumu diyecek bir durum yok ortada kesin ve net bir şekilde günah hatta zinhar haram dinende toplum olarakta asla kabul görülemeyecek birşey bunu sizinde bilmeniz gerek böyle şeyleri normallestirmeye sizide günaha sokmaya çalışan gavur onlarin nasıl yaşadığı bizleri ilgilendirmemesi gerek
-Reklam-
0 oy
(34,522 puan) tarafından

Kendisi niye boşanmış b.ktan bır evlilik kafası var çünkü yazık 

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Açık ilişki diyorlar buna Avrupa ve Amerikada görülebilir ama herkes bu şekilde yaşamıyor
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Hülya Avşar da demsiti ya arada dışarda heyecan arayabilir diye djdjdjddjjd saçmalık ya o zaman hiç evlenmesin kimse. Kimin eli kimin cebinde. Kimin çocuğu kimden belli değil. Bu kültürle büyümemizle alakası yok bu arada. Bilimsel olarak da sağlıklı olan bizim gibi tek eşli olmak. Bizimkiler biraz bokunu çıkarıyor ömrünü çürütüyor bazı yanlış evliliklerde bunu da tasvip etmiyorum ama ne bileyim onların mevzusu da çok çirkin 
0 oy
tarafından
"acik iliski" diyorlar buna, usa da evlilikler boyle diyemem, cunku turkiye dahil dunyanin her yerinde iliskilerini boyle yasayanlar var. Insanin mayasi bozuk olmayiversin.

Moden cag gavatligi.
0 oy
(19,923 puan) tarafından

Utanma duygusu yok onlarda:)

0 oy
(17,468 puan) tarafından
Cümbür cemaat ilişki 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Ay bu ne rahatlık midesizler 
0 oy
(31,299 puan) tarafından
Aklımdaki soru o zaman evliliğe ne gerek var bugün bunla olsun yarın onla saçmalık ötesi 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,195 göst.
20 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 975 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 311 göst.
0 oy
17 cevap 549 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (5,264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,624 soru

24,658,725 cevap

366,642 kullanıcı

...