0 oy
628 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
Bir haftadır iyilesemiyoruz günlerce dışarı çıkmadık bikere parka götürdüm hasta oldu iyilesemiyoruz bir haftadır ateş öksürük kusma mafoldu çocuk .hastanede çocuk bölümünde acilde adım atacak yer yok .hergun acildeyiz 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(115 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah atlatırız artık canim
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Canım geçen çıkarmıyorum haftada bir anca yazdım salgından dolayı da linç yedim bırak isteyen çıkarsın ondan sonrada yüz tane post açıyorlar napcam diye dua edin diye
(115 puan) tarafından
Kötü niyetle yazmadım istemem hiçbir çocuğun hasta olmasını .bende cikarmiyordum çok sıkılınca çıkardım ama yok yani evde oynasın neler yaşadığımı bı ben bı Allah biliyor
(144 puan) tarafından
Oğluma üç ay önce psikiyatri otizm olabilir acil kreşe gitmeli dedi apar topar verdik. Üç yaşında üç yıldır doğru düzgün hasta olduğunu bilmem. Ama kreşe başladığından beri sürekli hasta sürekli öksürük tam üç ay oldu. Geçen tekrar kontrolüne götürdük otizm değil dedi . Kreş 2500du yok halimizle bulup buluşturduk goturuyorduk mecbur. Artık alicam hem sağlıklı olduğu için biseyi çıkmadığı için hemde hastalıktan dolayı. Geçen bende post açmıştım kresten almayı düşünüyorum diye ohoo neler dediler. Millet çok biliyor o hastalığı çeken çocuk kadar anne de çekiyor
(115 puan) tarafından
Bende kresten aldım kreşte hergun hasta haftanın bı gunu ya gidio ya gidemiodu arıyorlar ateşi var alın diye evde baktık hep kreşe boşa para verdim . gerçekten çeken bilir hastalığı .sen çocuğun için en iyisini bilirsin
(6,437 puan) tarafından
Benim kızımda hasta oldu inan nefes alamadım sanki iyileşene kadar şimdide kendim oldum bide hatırlayanlar hemen eski postaardan vuruyor ee tabi konuşmaz çoçuğun falan ne alakası var 2 halasının çocuklarıda geç açılmış çok zeki ama konuşmuyor eşimde otizm için götürücem dediğimde burdakiler kafanı karıştırıyor dedi doğru bence arkadaşım 7 24 kızıyla dışarıda çok aktif onun kızıda hem çişi hem konuşmayı yeni yeni öğreniyormuş al çok gezıo ne alaka vallaha hastalık çok ne kadar uzak o kadar iyi o gün parka doğru yürüdük ana baba günü hep Suriyelilerdi kızımda oynamak istemedi Allah'tan salıncaktan indir onları kızı bindir zor oluyor çünkü bide el ayak hastalığından da korkuyorum
(115 puan) tarafından
Bidaha parka asla geçirmem ordan bulaşıyor zaten
0 oy
tarafından
Şimdi eşimin arkadasi çocuğunu götürdü acile ateşi 40 a kadar çıkmış 
(115 puan) tarafından
Bizimki de öle heegun acildeyiz 40 ı geçti kafasını yıkadılar dusuremediler serum iğneyle
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Biz de geçen ay hastaydik yine aynı hastalığı yaşıyoruz. Ama dışarı çıktık mi adım bile atmadık noldu eşim hasta oldu biz de olduk yani ne kadar dikkat etsen de geleceği varsa geliyor işte 
(115 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun gerçi eşlerimiz çalışıyor onlardan da bulasiyor
(2,496 puan) tarafından
Aynen canım geçer inşallah sabır gerek işte
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Allah şifa versin herkese 
0 oy
tarafından
Okula gidip geliyoruz maske takıyorlar zaten..geçen hafta pazartesi salı gitmedik öğretmenin kursu vardı dışarı çıkmadığım halde öksürük başladı bende..bir yerden muhakkak bulaşıyor 
(115 puan) tarafından
Nerden geleceği belli olmuyor bı geldi mi geçmiyor ya
tarafından
Evdeydim hep Kuru öksürük başladı..evdeki havadan bile oluyor petek yanıyor cam açamıyoruz çocuk var diye evin havası da kuru oluyor etkiliyor
0 oy
(613 puan) tarafından
Benim yeğenim de çok hastalanmış. Kızım hasta olacak diye ödüm kopuyor doğumum da yakın bilmiyorum ya çok zor bı dönem hep salgın hep salgın 
(115 puan) tarafından
Allah korusun canım doğumunda yakınmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Geçmiş olsun biz iki hafta dökulduk şuan iyiz sukur
(115 puan) tarafından
Çok şükür canım geçmiş olsun darısı başımıza
0 oy
tarafından
Kesinlikle öyle keşke herkes kendini izole etse 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Park mikrop yuwasi zaten ama çıkıp biraz dolaşıp gelmek mantıklı sonuçta o havayisi alması lazım ewe kapatmak daha çok hasta oluyo canım 2 hafta çıkmadım dun ateş tavan yaptı 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Malesef çocukları eve kapatmak çözüm ve doğru yol değil. Aksine iyileştikçe çıkarıp o bağışıklığı kazandırmak gerekli. Vücudun her mikrobu tanıması alışması gerekli. Çocukları eve kapatıp bir yere çıkarmaya çıkarmaya bu kadar hasta ediyoruz zaten. 
(115 puan) tarafından
Doğru soluosunda canım bı bulaştı mi geçmiyor ya bir haftadır acildeyim çocuklarda sıkılıyor doğru eve kapatmakta yanlış ama buara çok kotu
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Biz 2 aydır  öyleyiz malesef geçmiyor ya 
0 oy
(12,913 puan) tarafından
Cikariyorum hep ama kalabaliga sokmuyorum parka avmye goturmuyorum. Sokakta geziyoruz. Valla tutuyorum elini sokak sokak dolasiyoruz hava aliyo
(115 puan) tarafından
En iyisini yapiosun canim
0 oy
(1,524 puan) tarafından
Son 24 yılın en zor ayları deniliyor. Özellikle 2002den sonraki en zor aylarmış. Gerçekten öyle bitiyor gibi oluyo tekrar başa sarıyor Allah korusun kalıcı şifalar versin yavrularımıza
(115 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(222 puan) tarafından
Malesef bizde iyilesemedik okuldan almak zorunda kaldim 
(115 puan) tarafından
Kıyamam ya
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Kiz seninki yenimi hasta oldu . Bizimkiler bi aydan fazla oldu iyilesip iyilesip tekrarliyo bu salgin boyleymis malasef
(115 puan) tarafından
Yok canım bı hafta önce hastaydı iyileşti diye sevinirken tekrar acillere düştük ama busefee gecmio ya
(3,794 puan) tarafından
Malasef bu salgin boyle canim benimkilerde oyle hep iyilesti derken tekrarliyo . Benim oglanda artik geceleri horlamaya basladi cocuk hastaliktan iki gun iyi on gun hasta . Hastaneye gittik salgin dediler. Gecen acili aradim salgindan dediler . Bol bol sivi cay corba vitamin gerekli ben dut cayi yapiyorum
0 oy
(2,722 puan) tarafından
1 aydan fazla oldu iğleşmedi çocuklar ve kesinlikle iğleşmiyor bunun dişarı la evle ilgisi yok malesef, havadan bile bulaşıyor 
(115 puan) tarafından
İyilesio tekrar başlıyor artık neyapcam sasiridm busefer çok uzun sürdü ya
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım aynen öyle kızım bir haftaya yakın hastanede yattı oğlum da bugün acil de oksijen aldı ciğerleri baloncukyapmis bronşit dediler hep bebek çocuk doluydu acil 
(115 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede .acilde adım atacak yer yok zaten
(2,182 puan) tarafından
Aynen tüm yataklar dolu yukari servis de de iki çocuğu tek sedye bile düşünüldü o derece kalabalikti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 339 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 318 göst.
0 oy
13 cevap 271 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 190 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,370 puan) tarafından soruldu

411,505 soru

12,387,467 cevap

43,593 kullanıcı

Kategoriler

...