Selam kızlar artık sıkıldım şu insanlardan güzel konuşuyorum olmuyor konuşmuyorum olmuyor susup Allaha havale ediyorum ama dayanamıyorum
Ben 2 buçuk yılık evliyim 1 yasindada oğlum var bizimle beraber 2 kaynim 2 de görümcem var . Yanımda kalmaları inanın sorun değil ama tavırları memnunsuzluklari herkese karışmalari yoruldum artık ben le yaşıt olan gorumcem özelikle şuan eşimle küs ise gidiyor geliyor direk odasına gidiyor yatıyor Bi iş yaptığı yok eve 5 kurus katkısı yok otel gibi kullanıyor evi sevdiği Bi misafir eve gelirse yardım ediyor sevmediği olunca surat 5 karış odadan çıkmıyor .
2 elim işin içinde olsa çocuk ağlasa bile umrunda olmuyor
Kıyafetlerini ayrı yıkıyor 2 parça için makine çalıştırıyor sanki deterjanı faturayı kendi ödüyor.
Ben den izinsiz odama girip eşya kullanıyorlar özelikle oğlum için annem battaniye almıştı tek kişilik ilerde kullanır diye zaten hersey pahali bende kaldırdım Bi baktım üstüne örtmüş aldim yıkadım kaldırdım yine almış kullandı babanın altına koydum ondan aldı kullandı da lanet olsun dedim verdim . Bi misafir geldiğinde evin hanımı gibi davranıyor sormadan etmeden tabak çanak kullanıyor ve hor kullanıyor çoğu eşyam kırılmış bu konusu evli olan ablasıyla konuştum dedim çocuk değil ben soyle rim zoruna gider kavga çıkmasın konus dikkat etsin dedim nafile .
Hele bugün yaptıkları memleketen 2 günlüğüne misafir gelmiş bize sabah 8 de kalktım 5 dk oturmadim kahvaltı öğle yemeği meyve kahve akşam yemeği derken 5 dk durmadım bu ***** ta işten geldi gelir gelmez evi topluyor cam pencere açıyor sanki ben aturmusum gibi tavırlar bende camları kapatim soğuk tur evde misafir ve oğlum var baktım diyor aç cami ev yemek kokuyor bende çok sinirlendim dedim ev küçük yeni yemek yaptım normal kokması açma cami dedim tatlı yapmışım giti dışarıdan hazır aldı misafire indirdiğim tatlıyı önünden aldı dışarıdan aldığını koydu önüne cildiricam