0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün annemin oraya giderken kadının birisi bebek arabasıyla geldiğimi gördü diyoki çocuğu çok sarmışsın rahatsız olur bende o pramatüre bi bebek hemen Üşüyo zaten fazla bile sarmadım dedim susdu gitti kadın benden büyük olmasa diycemi bilirimde neysee her dışarı çıkmam da mutlaka laf söylüyolar annemin söylentisi yetmezmiş gibi birde sokakdakiler dahil oluyo annemin en çok dediği de çocuğu emzir çocuk aç kaynanam yok diye seviniyodum ama annem saolsun 

13 Cevaplar

+1 oy
(16,602 puan) tarafından

Anadir söyler anaya sinirlenmek olmaz onlar evlatlarını düşünür <3

Sokaktakilere gelince ben olsam.guler geçerim amaaaaannnn :happy:

tarafından
Yok ansma kızmıyomda hani annem yetiyo zaten burde sokakdan laf geliyo
-Reklam-
0 oy
(846 puan) tarafından

Arkadaşına filan git cnm . Yada siz karışmayın de kapa :D

tarafından
Desemmi kızz ne bilim her halta karışıyolad
(846 puan) tarafından
Valla ben tatlı dille söylerm kimene o benm çocuğum en başta ben bilirim :)
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Ayy sokaktakilere ne oluyo acaba yaa senin cocugunu senden iyi mi düşüncekler sanki iyice şaşırmış millet
tarafından
Vallahi dün göreydin kime neysee yada beni küçük  mü gördü napti
0 oy
(136,255 puan) tarafından
Aanaaaam cok kizdirmislar seni 

Valla rahime gicik olacak kadar var yaa herkes herseye bi burnunu sokar oldu ustune vazife olmayan seylere karisiyolar yaa sanki oblara dertmi
tarafından
Anam değilsin babam değilsin dıdının dıdınin dıdısı
0 oy
tarafından
Ben öyle müdahale edenlere gülümseyip geçiyorum ama eşime denk gelirse ağızlarının payını veriyor. Hadi hadi işinize bakın biz ne yapacağımızı biliriz diyor. Ben utanıyorum bişey demeye. 
tarafından
Bende diyom ama kimseyi kırmak da istemiyorum
0 oy
(658 puan) tarafından
Ben iki çocuk yetiştirdim üçüncüye bile karışıyorlar emzir aç kalmasın aman yağla çabuk gelişir erkek çocuğu sıcağa gelmez lan bir kız bir oğulan büyüttüm ben tek başıma ilkdefa mı çocuk bakıyorum sanki
tarafından
İşde aynısını bana yapıyolar sokakdakiler
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Canım inan aynı şeyi bende yaşıyorum ama takmiyorum vallaa haklısın tmm falan deyip geçiyorum :))) bosver amann kim ne derse desin
tarafından
İyi dedim kadına yani bu neymiş böyle
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Annenin de kaynanalik değilde annelik yapması daha doğru olur bence konuş söyle canim karşma diye 
tarafından
Diyemiyorum hemen trip atar küser tamam bazı konularda haklı ama emzir emzir demesine acayip kızıyorum dün kur"an daki bütün kadınlar bir olmuş emzir emzir öhhhhh
(1,983 puan) tarafından
O kadar baskıyı kendilerine yapsınlar canım sus sus sus diye bence
0 oy
tarafından
Ay o çocuğun anası sensin en iyisini sen bilirsin boşver takma he de geç takma kafana :) 
tarafından
Tek başıma büyütüyom ben bide ilk oğlumu da kendim büyüttüm
tarafından
Eee daha ne o zaman boşver canım en iyisini sne bilirsin
0 oy
tarafından
Ne laf anlatıyorsun ki birşey söylemeye hak görüyorsa boş insanın teki Allahını seversen üzerine vazife mi he de geç neden kendini eve kapatasın
tarafından
Dayanamıyorum ki laf saymayım diyom illaki kaşınıyolar
tarafından
Biliyorum da yürek patlatacak var he deyip geçecek var :))
0 oy
tarafından
Ben kimseyi dilemiyorum konuşsa bile abla acelem var diyorum yada kulak asmam çunku takiyorum ben isterlerse kussun ler o benm bebegim herşeyini ben bilirim yani üşüyormu açmi hastami Allahım sinir olurum ben 
tarafından
Aynı işde sanki anam babamsın tek onlar çocuk büyüttüler sanki
0 oy
(94 puan) tarafından
Niye bu kadar umursuyorsun boşver canim kendini uzme

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 549 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde herseyguzellolacak (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 338 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 540 göst.
25 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Külliyen yalan (344 puan) tarafından soruldu
+6 oy
13 cevap 385 göst.
14 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (936 puan) tarafından soruldu

413,051 soru

12,435,654 cevap

45,797 kullanıcı

Kategoriler

...