0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından
Kizlar 14 aylık oğlumun oksuregi ve hiriltisi vardi internette çoğu kişi sarımsak ve zeytinyağı kurunu önermiş bende denedim sarımsakları iyice ezip üzerine zeytinyağı koydum 24 saat dinlendirdim simdi ayaklarının altına sadece yağını surup corap giydirdim ama bi taraftanda aceba yakar mı ayak altını diye içime kuşku kacti sizce yakarmı bi fikir almak istedim 

6 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından
Limon surseydin cnm yada pekmezi suladirip çok az icirseydin o yöntemi denemedim ama saç diplerime sürüyorum yakiyor
(216 puan) tarafından
Pekmezle tereyağ eritip verdim 1 tatli kaşığı dun gece de surmustum yag çok şükür ki etki etti hiriltisi bu gece yok dun çok vardi daha geçen gün doktora götürdüm 5 tane iğne verdi antibiyotik sürekli de iğne ve antibiyotik kullanmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Sanmıyorum yaksa benim oğlanı yakardı aşırı tatlıdır canı kıyameti koparırdı 
(216 puan) tarafından
Dun gece de surdum yakmadı oyle olsa uyanir aglardi ama bugun sarımsakları bekledi ya aceba yakarmı diye bi düşünmedim değil o yüzden sormak istedim canm
0 oy
tarafından
Ben denemiştim ama biaeye yaramadı bizde. Vicks sürüyorum ayaklarının altına çorap giydirip yatiriyorum 
(216 puan) tarafından
Bakalm bizde ise yaradı gibi gözüküyor dun gece de surmustum bugun hiriltisi yok
0 oy
(915 puan) tarafından
Cânım ben de dün akşam yaptım bu akşam tekrar sürdüm sadece yağını sür yakmaz kontrol de et herhangi bir kızarıklık kabarma vs varmı diye ama sarimsaktan asla temas ettirmemek gerekiyormuş 
(915 puan) tarafından
Ya İnşaAllâh faydasını görürüm
(216 puan) tarafından
Insallah canm bide ben pekmezle tereyağ eritip 1 tatli kaşığı verdim onun da faydası olmuştur onu da deneyebilirsin
(915 puan) tarafından
Evet onuda yaptik binhafat kadar ama fayda görmedim biz de astim var ya
(216 puan) tarafından
Allah şifa versin biran önce iyileşir insallah kuzucuklar
(915 puan) tarafından
Amiiin çiçeğim İnşaAllâh bu sene hayırlısı ile bi bitse kış çıksa
0 oy
tarafından
Hiç birşey de yapmaz mucizevi birşey 
(216 puan) tarafından
Aynen canm gerçekten gözle görülür fark oldu dun gece de surdum hiriltisi bu gece yok dun hirlamaktan ve öksürmekten uyuyamamış ti
tarafından
Kıyamam Allah şifa versin inşallah
(216 puan) tarafından
Amin canm insallah bütün hastalara  çocuklar hiç hasta olmasa keşke ya
tarafından
Ahh keşke benimde çocuklarım hasta oğlum 15 aylık bende bu akşam ateslendim kalkacak halim yoktu oğlum perişan oldu eşim eve gelene kadar ikide bir kalk diyordu bana elini kafamın altına koyup
(216 puan) tarafından
Kıyamam yavrum ya çok üzülüyorum böyle olup çaresiz kalınca
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Bizdede hastalik ayni canim burda kadinin biri yaptim cocugun ayagi kipkirmizi oldu deyince korkumdan suremedim :'(

(216 puan) tarafından
Sarımsak temas edince yakiyomus canm bence denemelisin bizimde hirilti ve öksürmekten uyuyamiyodu dun gece ve bugün surdum gerçekten kesti hiriltiyi çok şükür ki daha geçen doktora gittik iğne antibiyotik kullandik herzaman da ilaç kullanmak istemedim açıkçası
(2,685 puan) tarafından
Ne kadar yaga kac tane sarimsak peki canim korkumdan yapamadim bende deneyim dun burnu tikali uyuyamadi oyle oksuruk bi yandan balgami bi yandan allah şifa vere cumlemize
(216 puan) tarafından
4 5 dis sarımsağı rendenin kucuk tarafıyla iyice rendeledim sonra ezdim kucuk mama kavanozuna koyup yarim cay bardağı zeytinyağ koydum zaten sarımsakları dibe çöktü elimle yağından alıp surdum sarımsaklara dikkat et canm gelmesin
(2,685 puan) tarafından
Tşk ederim canim sagolasin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
8 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
10 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Besteninannesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
3 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,968 soru

12,291,925 cevap

38,231 kullanıcı

Kategoriler

...