Kızlar benim kayınbabamın önceki evliliğinden bi görümcem var. Kücükken annesi bazı sebeplerden bırakıp gitmis sonra kayınbabam kayınvalidemle evlenmis. Kayınvalidem kıza üvey annelik yapmıs genc kız olana kadar kızı hep dövmüs ve psikolojik siddet uygulamıs. En sonunda görümcem kacıp annesinin yanına gitmis. Kayınbabam da kızı gidince kızına küsmüs ve kayınvalidemin de baskısıyla kızını arayamamıs soramamıs hic. Evden bi tek esim ablasıyla görüsüyo bi de ben. Esimin annesi kardesleri falan kızı istemiyolar. Annesi farklı diye. Bu görümcemin bebeği oldu yeni. Esim de ablasına abla lütfen babama torununu göster dedi 20 senedir babasını görmeyen görümcem 20 seneden sonra bugün esimin ailesinin evine gitmis ve kayınbabama çocuğunu göstermis kayınbabam cok mutlu olmus hem kızına hasret hem de torunu görünce mutlu olmus. Gelin görün ki kayınvalidem huzursuzluk cıkarmıs görümcem evden gittikten sonra. Kayınbabamın burnundan getirmis kızı görmeye geldi diye. Esim bana anlatmıyo ama ben anladım durumlar fena. Ortada namus meselesi yok bi sey yok. 20 sene önce yediği dayaklardan bıkıp kacan bi genc kız babasına çocuğunu göstermeye gelmis aradan bu kadar zaman gecmesine rağmen kıza nefreti dinmemis kayınvalidemin. Ortalığı yine karıştırdı. Bu arada görümcem baska sehirde yasıyo memleketine ziyarete gelmis. Kimsenin tepesine cökmedi yani geri gidecek. 1 günlük babasını gördü diye olay cıktı. Bu kadının zalimliklerinden yıldık. Hep bana hep banacı birisi. Oğlunu benle paylasamaz. Kocasını kızıyla paylasamaz. Varsa yoksa kendisi. Eden bulur mu sizce. Alınan ahlar o kadar büyük ki. O görümcemin ahının esimden cıkmasından korkuyorum.