Kendimi anlatayım, dogumdan 26.gunde cerrazette hap kullandim emzirenler sadece bu hapi kullanabiliyor. Zaten 40 güne kadar ilişki yasak olduğu için 1. Kutuyu ek korunma yapmadan ilişki yaşamadan bitirdim . Sonra 5 ay bu hapa devam ettim ama adet olmayı engelledi ve aşırı sinir yaptı bende bıraktım. Sonra adetsizken spiral taktirdim 1 ay dolmadan kaydı Sonra adetliyken tekrar taktirdim gene 1 ay dolmadan kaydı. Sonra kızım 1 yaşına girdi emzirmeye hala devam ediyorum 1 yaş sonrası emzirirken de microgynon marka hapi kullanabilirsin dedi doktor bu hapa başladım. İlk 11 gün kanama yaptı Sonra diğer aylar böle sorun yaşamadım. 1.kutu bitesiye kadar ek korunma yaptim Sonra ek korunmayi bıraktım. Sonra kızım 17 aylık olunca emzirmeyi bıraktım ve ocak da 4 yaşına girecek kızım hala daha hapa devam ediyorum. Bu hap emzirme sürecinde ne sütte azalma ne tat değişikliği yaptı ne de başka bisey. Adet sürem uzundu kisaltti kilo killanma yapmadi . Adetimi düzene soktu . Kısacası ben memnunum. Şunu da eklemek isterim asla erkeğe güvenilmez geri çekilme korunma yöntemi değildir. Erkeklerin zevk suyunda bile sperm barindirdigi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Teşekkürler:D